Ο Εμπαπέ έβαλε τη μάσκα του και προετοιμάζεται για το ματς με την Ολλανδία (pic & vid)

Ο Εμπαπέ έβαλε τη μάσκα του και προετοιμάζεται για το ματς με την Ολλανδία (pic & vid)

Sportal newsroom 20:43 - 20.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:45 - 20.06.2024

Οι πρώτες εικόνες του Κιλιάν Εμπαπέ με την προστατευτική μάσκα μετά τον τραυματισμό του στο ματς της Γαλλίας με την Αυστρία είδαν το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη Δευτέρα (17/06), στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης της Γαλλίας με την Αυστρία για την πρώτη αγωνιστική του Euro, ο Κιλιάν Εμπαπέ ανησύχησε τους πάντες, έπειτα από ένα σημαντικό χτύπημα στη μύτη. Ο παίκτης έμεινε στο έδαφος για πολλά λεπτά αφού χτύπησε πάνω στον ώμο του Αυστριακού, Κέβιν Ντάνσο. Στις εικόνες, είδαμε την πρησμένη μύτη του αρχηγού των Μπλε να αιμορραγεί έντονα.

Τα πρώτα δημοσιεύματα μετά τον τραυματισμό του Γάλλου σούπερ σταρ τόνιζαν ότι ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα χρειαστεί επέμβαση και δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο σημαντικό ματς με την Ολλανδία για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2024 , όμως αυτό δεν ισχύει.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Εμπαπέ έδειξαν ότι δεν χρειάζεται να γίνει επέμβαση σε πρώτο χρόνο, κάτι το οποίο καθησύχασε τους ανθρώπους της Γαλλίας, οι οποίοι πλέον έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν, καθώς είδαν τον Κιλιάν Εμπαπέ να προετοιμάζεται κανονικά για την αναμέτρηση με τους «οράνιε».

Βέβαια, προκειμένου να προστατευτεί ο Κιλιάν Εμπαπέ θα φοράει μάσκα στα ερχόμενα παιχνίδια, ενώ τη φόρεσε ήδη και στην προπόνηση που έκανε με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, με τις πρώτες φωτοραφίες να γίνονται αμέσως viral.