Ο Λέμαν... επιτέθηκε στον Άντριχ για το νέο του look και κάλεσε την UEFA να απαγορεύσει το ροζ μαλλί
i

©imago

Ο Λέμαν... επιτέθηκε στον Άντριχ για το νέο του look και κάλεσε την UEFA να απαγορεύσει το ροζ μαλλί

Δημήτρης Χούπης 11:13 - 06.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 06.07.2024

Ο θρύλος της Γερμανίας Γιενς Λέμαν άσκησε σκληρή κριτική στον Ρόμπερτ Άντριχ για το νέο του look και κάλεσε την UEFA να απαγορεύσει το ροζ μαλλί στους παίκτες.

Σκληρή κριτική κατά του Ρόμπερτ Άντριχ έκανε ο θρύλος της Γερμανίας Γιενς Λέμαν. Ο μέσος της Λεβερκούζεν αποτέλεσε έναν εκ των βασικών παικτών της «Νάσιοναλ Μάνσαφτ» στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια στο Euro, αλλά στον προημιτελικό με την Ισπανία ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή.

Ο 29χρονος όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μάλιστα τράβηξε τα βλέμματα, έχοντας ένα νέο look μιας και είχε βάψει τα μαλλιά του ροζ. Η νέα εμφάνιση του Άντριχ όμως φαίνεται ότι δεν άρεσε στον παλαίμαχο γκολκίπερ της Άρσεναλ, ο οποίος του άσκησε σκληρή κριτική μετά τον αποκλεισμό από την Ισπανία.

Μιλώντας σε γερμανικό Μέσο ο 54χρονος έκανε ειδική αναφορά στο μαλλί του Άντριχ, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι μπορεί να νιώθει σαν γυναίκα με το ροζ μαλλί, ενώ τόνισε ότι μπορεί να έχει ακόμα και προβλήματα με την προσωπικότητά του.

«Στις μέρες μας πρέπει να είσαι προσεκτικός, επειδή μπορεί να νιώθει γυναίκα ή κάτι τέτοιο. Πρέπει να είσαι ανεκτικός. Στην εθνική ομάδα όμως, που είναι το κορυφαίο επίπεδο, πιστεύω κατά κάποιο τρόπο, ότι γίνεται λίγο υπερβολικό.

Πρώτα το ξανθό μαλλί, τώρα το ροζ. Τι προσπαθεί να μας δείξει; Μήπως έχει προβλήματα προσωπικότητας και το υποστηρίζει κάπως έτσι; Ως συμπαίκτης, θα το έβρισκα πολύ περίεργο. Νομίζω ότι μέχρι και ο προπονητής το βρίσκει περίεργο», ήταν τα λόγια του αρχικά.

Στη συνέχεια ο Λέμανς υποστήριξε πως η UEFA πρέπει να απαγορεύσει και να τιμωρεί το συγκεκριμένο χρώμα στο μαλλί. «Περιμένω την UEFA ότι θα απαγορεύσει το ροζ μαλλί, όπως του Άντριχ. Επειδή μπορεί να μπερδεύεται με τους αντιπάλους», είπε.