Ο Μερίνο πανηγύρισε το γκολ πρόκρισης της Ισπανίας όπως ο πατέρας του πριν από 33 χρόνια

Ο Μερίνο πανηγύρισε το γκολ πρόκρισης της Ισπανίας όπως ο πατέρας του πριν από 33 χρόνια

Δημήτρης Χούπης 10:13 - 06.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:13 - 06.07.2024

Ο Μικέλ Μερίνο πανηγύρισε με έναν ιδιαίτερο τρόπο το γκολ του στο 120ο λεπτό, το οποίο έδωσε την πρόκριση στην Ισπανία για τα ημιτελικά του Euro 2024.

Η Ισπανία ήταν η πρώτη ομάδα που έκλεισε τη θέση της στα ημιτελικά του Euro 2024. Η «Φούρια Ρόχα» σε ένα τρομερό παιχνίδι απέκλεισε τη διοργανώτρια Γερμανία, νικώντας τη με 2-1 και πέρασε στους «4», όπου θα βρει απέναντί της τη Γαλλία.

Ο Ντάνι Όλμο ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους Ισπανούς, ενώ ο Βιρτζ στο 89ο λεπτό ισοφάρισε και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα πάει στη διαδικασία των πέναλτι, αλλά η φοβερή κεφαλιά του Μερίνο στο 120ο λεπτό έδωσε την πρόκριση στην Ισπανία.

Ο 28χρονος επιθετικός της Σοσιεδάδ πανηγύρισε το τέρμα του με έναν ιδιαίτερο τρόπο και όπως φαίνεται συμβολικό γι' αυτόν. Συγκεκριμένα, έκανε γύρισε γύρο από το σημαιάκι το κόρνερ και στη συνέχεια έσφιξε τις γροθιές του φωνάζοντας. Όπως ακριβώς είχε κάνει και ο πατέρας του πριν από 33 χρόνια.

Τότε ο Μιγκέλ Ανχέλ Μερίνο είχε σκοράρει ένα τέρμα με τη φανέλα της Οσασούνα σε ένα παιχνίδι απέναντι στη Στουτγάρδη για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου UEFA.