Τσέχος διεθνής θα χάσει το Euro γιατί τραυματίστηκε όταν έπεσε από το ποδήλατό του!

Τσέχος διεθνής θα χάσει το Euro γιατί τραυματίστηκε όταν έπεσε από το ποδήλατό του!

Δημήτρης Χούπης 10:37 - 09.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:40 - 09.06.2024

Απίστευτη ατυχία για τον Μίχαλ Σάντιλεκ. Ο άσος της Τβέντε αποκλείστηκε από την αποστολή της εθνικής Τσεχίας Euro 2024, διότι τραυματίστηκε όταν έπεσε ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του.

Το να χάσεις μία μεγάλη διοργάνωση όπως ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ή Euro λόγω τραυματισμού, ασφαλώς είναι ό,τι χειρότερο για έναν ποδοσφαιριστή.

Ο 25χρονος Τσέχος χαφ Μίχαλ Σάντιλεκ της Τβέντε, ανήκει σε αυτή την κατηγορία και μάλιστα τραυματίστηκε με έναν απίθανο τρόπο. Έπεσε ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του και υπέστη ρήξη συνδέσμων!

Ο Σάντιλεκ υπέστη τον τραυματισμό το Σάββατο κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας μετά το φιλικό με τη Μάλτα, όπου έπαιξε σε όλο το ματς και μάλιστα ήταν και αρχηγός.

Ο ταλαντούχος μέσος έπεσε από το ποδήλατό του και υπέστη ρήξη, με αποτέλεσμα ν’ αποκλειστεί από την αποστολή της Τσεχίας για το Euro 2024 στη Γερμανία!

Ο τεχνικός της εθνικής Τσεχίας ήταν απογοητευμένος και σχολίασε στην ιστοσελίδα της τσεχικής ομοσπονδίας: «Αυτό είναι ένα μεγάλο πισωγύρισμα για εμάς, γιατί ο Μίχαλ είναι ένας από τους έμπειρους παίκτες μας. Δεν φόρεσε τυχαία το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον αγώνα με τη Μάλτα. Του εύχομαι, εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας, να αναρρώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Ο τεχνικός διευθυντής της Τβέντε Άρνολντ Μπρούγκινκ δήλωσε: «Συμπαθούμε πάρα πολύ με τον Μιχάλ. Ξέρουμε πώς περίμενε αυτό το τουρνουά. Ως κορυφαίος αθλητής, αυτό είναι τρομερό».

Ο Σάντιλεκ έχει 24 ματς με την Τσεχία κι ένα γκολ.

Στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας της Τσεχίας αναφέρεται: «Τελικά, ο Μίχαλ Σάντιλεκ, ο οποίος τραυματίστηκε το Σάββατο, δεν θα ταξιδέψει στο UEFA EURO 2024 με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Τσεχίας.

Οι παίκτες που έπαιξαν πάνω από μισό ημίχρονο στο φιλικό της Παρασκευής με τη Μάλτα είχαν ατομικό πρόγραμμα το Σάββατο. Ο Σάντιλεκ δυστυχώς έπεσε ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του και υπέστη ρήξη στο πόδι».