Ο Μόντριτς εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου και αποχώρησε από τις δηλώσεις μετά το παιχνίδι με την Αλβανία

Ο Μόντριτς εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου και αποχώρησε από τις δηλώσεις μετά το παιχνίδι με την Αλβανία

Δημήτρης Χούπης 14:55 - 20.06.2024

Ο Λούκα Μόντριτς μετά την ισοπαλία της Κροατίας με την Αλβανία εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου και αποχώρησε από την αίθουσα.

Η Κροατία βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά από την ισοπαλία κόντρα στην Αλβανία. Η ομάδα του Ζάρκο Ντάλιτς έχει μόλις έναν βαθμό και θέλει σίγουρα νίκη απέναντι στην Ιταλία την τελευταία αγωνιστική, για να καταφέρει να έχει ελπίδες πρόκρισης στους «16» του Euro 2024.

Κάπως έτσι στην ομάδα υπάρχει ένταση, κάτι που φάνηκε και από την αντίδραση του αρχηγού, Λούκα Μόντρις, σε ερώτηση δημοσιογράφου. Συγκεκριμένα, ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης ρωτήθηκε σε κάποια φάση για το αν θα επιλέξει ο Ντάλιτς μια πιο νεανική ομάδα απέναντι στην Ιταλία, κάτι που δεν άρεσε στον Μόντριτς.

Το απαράδεκτο σύνθημα των Σκωτσέζων για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ
EURO 2024

13:43 - 20.06.2024

Το απαράδεκτο σύνθημα των Σκωτσέζων για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Οι Σκωτσέζοι προέβησαν σε μία απαράδεκτη κίνηση, φωνάζοντας σύνθημα για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, λόγω της άφιξης του Πρίγκιπα Ουίλιαμ στη Γερμανία για τον αγώνα της Αγγλίας με τη Δανία.

Ο 38χρονος τότε αρνήθηκε να απαντήσει και αποχώρησε από την αίθουσα, δείχνοντας τον εκνευρισμό του για την ερώτηση που του έγινε. Ο Μόντριτς και στα δύο παιχνίδια της Κροατίας απέναντι στην Ισπανία και την Αλβανία έχει αγωνιστεί ως βασικός, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει αρκετά την ομάδα του ώστε να πάρει μία νίκη.

Στο πρώτο παιχνίδι η Κροατία ηττήθηκε με το βαρύ 0-3 από την Ισπανία και κόντρα στην Αλβανία, ενώ ήταν μπροστά με 2-1 στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων δέχτηκε την ισοφάριση και πήρε μόλις έναν βαθμό.

Στο επόμενο Μουντιάλ του 2026 ο Μόντριτς θα είναι 40 οπότε μοιάζει πιθανό να μην αγωνιστεί με την Κροατία, λόγω της προχωρημένης ποδοσφαιρικά ηλικίας του. Κάπως έτσι θα ήθελε φέτος να βοηθήσει την Κροατία να κάνει ακόμα μια καλή πορεία σε μια μεγάλη διοργάνωση.