Ο Ντε Λιχτ εκμεταλλεύτηκε το ρεπό του για να... παντρευτεί πριν το Euro

Ο Ντε Λιχτ εκμεταλλεύτηκε το ρεπό του για να... παντρευτεί πριν το Euro

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:34 - 14.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:37 - 14.06.2024

Ρεπό περιλάμβανε το πρόγραμμα των παικτών της Ολλανδίας, εν όψει του Euro 2024. Βέβαια, ο Ματίας Ντε Λιχτ το εκμεταλλεύτηκε για να καλύψει μία υποχρέωση που είχε. Τον γάμο του!

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το Euro 2024, με τις 24 ομάδες να προετοιμάζονται για τους αγώνες που θα δώσουν στα γήπεδα της Γερμανίας. Ανάμεσά τους και η Ολλανδία, η οποία όμως την περασμένη Παρασκευή (7/6) δεν προπονήθηκε.

Συγκεκριμένα, ο Ρόναλντ Κούμαν αποφάσισε να δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να ξεκουραστούν πριν το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Πολωνία. Ωστόσο, ο Ματίας Ντε Λιχτ βρήκε τον χρόνο για να καλύψει μία υποχρέωση που είχε στο πρόγραμμά του, την οποία είχε προγραμματισμένη καιρό. Ο λόγος για τον γάμο του!

Aπό τα «τρία λιοντάρια» μέχρι την παρέα του Κβαρατσχέλια: Αυτά είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του Euro σύμφωνα με τη Stoiximan
EURO 2024

17:47 - 14.06.2024

Aπό τα «τρία λιοντάρια» μέχρι την παρέα του Κβαρατσχέλια: Αυτά είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του Euro σύμφωνα με τη Stoiximan

To Euro αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα των απανταχού φιλάθλων και το Sportal, παρέα με τη Stoiximan, θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις. Ποια είναι τα φαβορί για κατάκτηση της κορυφής σύμφωνα με τον κορυφαίο στοιχηματικό πάροχο της Ελλάδας;

Συγκεκριμένα, μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του Euro 2024, ο νεαρός άσος της Μπάγερν Μονάχου, βρήκε την ευκαιρία να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου. Ο 24χρονος στόπερ βρέθηκε στην περιοχή του Μόλενααρ, βόρεια του Άμστερνταμ, που είναι και ο τόπος καταγωγής του, για να παντρευτεί την καλή του.

Μάλιστα, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα παντρεύτηκε την καλή του, ΑνεΚί Μόλενααρ, επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο του Τσάιστ και λίγες ώρες αργότερα ταξίδεψε μαζί με την αποστολή για τη Γερμανία. Το προηγούμενο βράδυ, δε, η Ολλανδία είχε δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Καναδά, στο Ρότερνταμ.

Όσο για το ποια είναι η ΑνεΚί Μόλενααρ, η νεαρή καλλονή είναι αρκετά γνωστή για την πορεία της στον χώρο της μόδας. Τα πρακτορεία μοντέλων στη χώρα της βορείου Ευρώπης την ανακάλυψαν όταν ήταν μόλις 16 χρονών μέσα από τα social media και ξεκίνησαν μαζί της ουκ ολίγες συνεργασίες. Αξιοσημείωτο είναι πως ο Ματίας Ντε Λιχτ δεν είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής με τον οποίο συνδέεται το δημοφιλές μοντέλο.

Πατέρας της είναι ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, Κέτζε Μόλενααρ, που έπαιζε ως αμυντικός. Ο 65χρονος έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στην Βόλενταμ. Ακολούθησε η καριέρα του στον Άγιαξ, τη Φέγενορντ και την ΣΣΒ. Ωστόσο, η πορεία του δεν συνοδεύτηκε με παρουσία στους «Οράνιε», αφού με αυτούς έπαιξε μόλις δύο φορές.