Ο Ντεσάν εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου για το μέλλον του στη Γαλλία μετά τον αποκλεισμό από την Ισπανία

Ο Ντεσάν εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου για το μέλλον του στη Γαλλία μετά τον αποκλεισμό από την Ισπανία

Δημήτρης Χούπης 11:53 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:53 - 10.07.2024

Ο Ντιντιέ Ντεσάν φαίνεται ότι δεν πήρε καλά τον αποκλεισμό από την Ισπανία, αφού εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου για το μέλλον του στη Γαλλία.

Η Γαλλία είπε «αντίο» στο Euro, αφού ηττήθηκε με 1-2 από την Ισπανία και έμεινε εκτός τελικού. Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν δεν εντυπωσίασε καθόλου καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά και στον αγώνα κόντρα στη «Φούρια Ρόχα» μπορεί να βρέθηκε μπροστά στο σκορ, αλλά μέσα σε τέσσερα λεπτά δέχτηκε την ανατροπή και ηττήθηκε.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γάλλος τεχνικός φαίνεται ότι δεν πήρε και πολύ καλά τον αποκλεισμό. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι εκνευρίστηκε και με ερώτηση δημοσιογράφου, ο οποίος τον ρώτησε για το μέλλον του στην Εθνική Γαλλίας.

Το συμβόλαιό του με τη Γαλλία ολοκληρώνεται το 2026 και ο ίδιος φαίνεται δεν είχε μπει καν σε σκέψεις, ότι η θέση του μπορεί να... τρίζει. Κάπως έτσι η ερώτηση για το μέλλον του, τον ξάφνιασε και απάντησε με εκνευρισμό στον δημοσιογράφου.

«Έχασα απλά έναν ημιτελικό. Ξέρεις πως σκέφτεται ο πρόεδρός μου. Ίσως δε θα έπρεπε να είχε ρωτήσει αυτή την ερώτηση», ήταν τα λόγια του 55χρονου, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνει... στραβά μια ερώτηση.

Ο Ντεσάν εκτός από την κατάκτηση τόσο του Euro όσο και του Μουντιάλ ως παίκτης έχει καταφέρει να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ως προπονητής με τη Γαλλία. Στο Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018 είχε επικρατήσει με άνεση 4-2 της Κροατίας και είχε σηκώσει το 2ο Παγκόσμιο της ομάδας.

Δύο χρόνια πριν στο Euro της Γαλλίας είχε ηττηθεί στον τελικό με 0-1 από την Πορτογαλία, ενώ και στο Μουντιάλ του Κατάρ τον Δεκέμβρη του 2022 είχε γνωρίσει την ήττα από την Αργεντινή στη διαδικασία των πέναλτι.