Ο οπαδός της Γερμανίας που τραυματίστηκε από σουτ του Φίλκρουγκ θα δώσει το "παρών" στο ματς με την Ουγγαρία

Ο οπαδός της Γερμανίας που τραυματίστηκε από σουτ του Φίλκρουγκ θα δώσει το "παρών" στο ματς με την Ουγγαρία

Sportal newsroom 23:45 - 18.06.2024 / Ανανεώθηκε: 03:08 - 19.06.2024

Ένας άτυχος οπαδός της Γερμανίας τραυματίστηκε από ένα σουτ του Φίλκρουγκ στο ματς με τη Σκωτία, αλλά ανάρρωσε και θα μπορέσει να δει το παιχνίδι της εθνικής ομάδα της πατρίδας του κόντρα στην Ουγγαρία.

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα που πραγματοποίησε η οικοδέσπινα Γερμανία στο Euro 2024, καθώς πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση και πανηγύρισε την εμφατική νίκη επί της Σκωτίας με 5-1 μπροστά στους χιλιάδες οπαδούς της. Ένας από αυτούς όμως, παρότι ήταν στο γήπεδο δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει την πρεμιέρα του τουρνουά. Και ο λόγος είναι απίστευτος...

⚽Όλοι Euro LIVE: Το σόου του Γκιουλέρ στη Βεστφαλία και η αύρα του Κονσεϊσάο στο θρίλερ της Λειψίας
SPORTAL ORIGINALS

23:50 - 18.06.2024

⚽Όλοι Euro LIVE: Το σόου του Γκιουλέρ στη Βεστφαλία και η αύρα του Κονσεϊσάο στο θρίλερ της Λειψίας

Όλοι Euro για τις αναμετρήσεις της Τρίτης! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Ντόρτμουντ και Λειψία. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης της ομάδας του Γιούλιαν Νάγκελσμαν ο άτυχος οπαδός τραυματίστηκε. Πως; Ένα σουτ του Νίκλας Φίλκρουγκ, που προετοίμαζε τα πόδια του για τον αγώνα, έφερε την μπάλα με μεγάλη δύναμη πάνω στο χέρι του, με αποτέλεσμα να του δημιουργήσει πρόβλημα στον ώμο και να χρειαστεί να διακομισθεί σε νοσοκομείο.

Έτσι κι έγινε και ο οπαδός των «πάντσερ» δεν κατάφερε να δει και να χαρεί τη μεγάλη νίκη της Γερμανίας κόντρα στη Σκωτία. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, ανάρρωσε και θα δώσει κανονικά το παρόν στην αναμέτρηση της εθνικής ομάδας της πατρίδας του με την Ουγγαρία.

«Δεν έχω λόγια, αυτό που συνέβη είναι τρελό. Η γερμανική Ομοσπονδία ήρθε σε επαφή μαζί μου μετά το περιστατικό», είπε χαρακτηριστικά ο εν λόγω οπαδός, ο οποίος θα πάρει από την Ομοσπονδία της Γερμανίας ως... δώρο μία φανέλα του Νίκλας Φίλκρουγκ. Του παίκτη δηλαδή που άθελα του, τον έστειλε στο νοσοκομείο.