Δύο παίκτες του Παναιτωλικού στο Euro 2024 με τη Γεωργία

Δύο παίκτες του Παναιτωλικού στο Euro 2024 με τη Γεωργία

Δημήτρης Χούπης 20:57 - 22.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:46 - 29.05.2024

Η Γεωργία που απέκλεισε την Εθνική Ελλάδας θα πάει στο Euro 2024 με τους Σενγκέλια, Ταμπίτζε του Παναιτωλικού.

Δύο εκπροσώπους στο Euro 2024 στη Γερμανία θα έχει ο Παναιτωλικός.

Η ομάδα του Αγρινίου θα δει με τη φανέλα της εθνικής Γεωργίας τον εξτρέμ Λεβάν Σενγκέλια και τον στόπερ Τζίμι Ταμπίτζε, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην 26άδα της εθνικής τους για το Euro 2024.

Οι Γεωργιανοί του Παναιτωλικού, λοιπόν, βρίσκονται ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο Γάλλος τεχνικός Βίλι Σανιόλ για την ιστορική πρώτη παρουσία της Γεωργίας σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Να θυμίσουμε ότι η Γεωργία για να ταξιδέψει στα γήπεδα της Γερμανίας, όπου θ’ αντιμετωπίσει τις Τουρκία, Τσεχία και Πορτογαλία, απέκλεισε την Εθνική μας ομάδα στον τελικό της τρίτης κατηγορίας του Nations League.

Η παρουσία του Σενγκέλια και του Ταμπίτζε, δεδομένα αποτελεί και διαφήμιση για τον Παναιτωλικό και θα σταθούν δίπλα στο αστέρι της ομάδας, τον Κβαρατσχέλια της Νάπολι). Επίσης, η κλήση τους στο Euro θα φέρει και χρήματα στα ταμεία του Παναιτωλικού από τα πολλά εκατομμύρια που μοιράζει η UEFA στους συλλόγους για τους διεθνείς.

Θα πρέπει να επισημανθεί, ωστόσο, ότι και οι δύο παίκτες μένουν ελεύθεροι, η αξία τους έχει αυξηθεί και δεν θα είναι απλό, ειδικά αν κάνουν ένα καλό ματς στο Euro να μείνουν στο Αγρίνιο.