Απίστευτο: Οι Άγγλοι θα μπορούν να έχουν άλλοθι να αργήσουν στη δουλειά σε περίπτωση κατάκτησης του Euro
i

©imago

Απίστευτο: Οι Άγγλοι θα μπορούν να έχουν άλλοθι να αργήσουν στη δουλειά σε περίπτωση κατάκτησης του Euro

Δημήτρης Χούπης 10:03 - 12.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 12.07.2024

Αρκετές εταιρείες στην Αγγλία έχουν ήδη σκεφτεί τους υπαλλήλους τους, στους οποίους θα δώσουν... άλλοθι αν αργήσουν στη δουλειά σε περίπτωση που τα «Τρία Λιοντάρια» κατακτήσουν το Euro 2024.

Η Αγγλία μετά το 2021 είναι και πάλι στον τελικό του Euro, όπου την Κυριακή (14/7) θα παίξουν ενάντια στην Ισπανία για το στέμμα του Πρωταθλητή Ευρώπης. Κάπως έτσι στο Νησί έχουν ήδη αρχίσει τις ετοιμασίες για το μεγάλο παιχνίδι, με τις παμπ να προμηθεύονται μπύρες, ενώ έχουν ήδη γίνει σχέδια για τον εορτασμό της ενδεχόμενης κατάκτησης.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Αγγλίας, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει τελειώσει το πολύ 23:00, αν πάει παράταση και πέναλτι. Για τον λόγο αυτό πολλές εταιρείες έχουν σκεφτεί να βοηθήσουν τους υπαλλήλους τους να δουν το παιχνίδι, αλλά και να πανηγυρίσουν με το... πάσο τους αν η Αγγλία σηκώσει το πολυπόθητο τρόπαιο.

Τι έκαναν γι' αυτό; Θα τους επιτρέψουν να αργήσουν στις δουλειές τους, δίνοντάς τους άλλοθι αφού θα έχουν κοιμηθεί αργά. Ο Ράιαν ΜακΝτόνελ ο υπεύθυνος των σουπερμάρκετ Lidl στη Μεγάλη Βρετανία μάλιστα δήλωσε: «Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για τους Άγγλους οπαδούς και θέλουμε να διασφαλίσουμε στους συναδέλφους μας την ευκαιρία να πανηγυρίσουν αυτό το σημαντικό γεγονός στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου».

Το ίδιο μάλιστα θα ισχύει και για μερικά σχολεία της χώρας. Το Woodlands Primary School, το οποίο είναι στο Χερτφορντσάιρ με ανάρτηση στο twitter έγραψε ότι, ξέροντας πως τα παιδιά θα κοιμηθούν αργά, θα ανοίξει τις πόρτες του σχολείου μετά τις 9 το πρωί της Δευτέρας.