Οι γερμανικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη πέντε Άγγλων οπαδών πριν το παιχνίδι με τη Σλοβενία
i

©imago

Οι γερμανικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη πέντε Άγγλων οπαδών πριν το παιχνίδι με τη Σλοβενία

Δημήτρης Χούπης 14:20 - 26.06.2024

Πέντε οπαδοί της Αγγλίας συνελήφθησαν σε σταθμό τρένου, αλλά και έξω από το γήπεδο της Κολωνία πριν από τον αγώνα με τη Σλοβενία.

Πέντε Άγγλοι συνελήφθησαν χθες στην Κολωνία πριν από τον αγώνα με τη Σλοβενία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Athletic, οι γερμανικές Αρχές προχώρησαν σε πέντε συλλήψεις Άγγλων οπαδών σε σταθμό της πόλης, αλλά και έξω από το γήπεδο. Οι δύο για επίθεση, δύο για απόπειρα εισόδου χωρίς εισιτήριο και ένας για «εγκληματική ζημιά».

Από τη μεριά της η Αστυνομική Μονάδα Ποδοσφαίρου του Ηνωμένου Βασιλείου έχει επιβεβαιώσει τις συλλήψεις, βγάζοντας σχετική ανακοίνωση την Τετάρτη (26/6). Σε αυτή μάλιστα πρόσθεσαν ότι οι πλειονότητα των περίπου 15.000 οπαδών που βρέθηκαν στην Κολωνία είχαν εξαιρετική συμπεριφορά, χωρίς να δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα.

Αυτές δεν είναι οι πρώτες συλλήψεις Άγγλων οπαδών κατά τη διάρκεια του Euro στη Γερμανία. Συγκεκριμένα, η γερμανική Αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη ενός ατόμου πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Σερβία στις 16 Ιουνίου, αλλά οκτώ ακόμα συνελήφθησαν στη Φρανκφούρτη μετά την ισοπαλία με τη Δανία.

Υπενθυμίζεται ότι οι Άγγλοι τόσο στο ημίχρονο όσο και στη λήξη του αγώνα με τη Σλοβενία γιούχαραν τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας, ενώ μερικοί πέταξαν ποτήρια στον Σάουθγκεϊτ την ώρα που εκείνος τους χειροκροτούσε.