Οι Ρουμάνοι έκαναν... λαμπίκο τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό και άφησαν ευχαριστήρια επιστολή στη Γερμανία
i

©imago

Οι Ρουμάνοι έκαναν... λαμπίκο τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό και άφησαν ευχαριστήρια επιστολή στη Γερμανία

Δημήτρης Χούπης 18:28 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:28 - 03.07.2024

Οι άνθρωποι της Ρουμανίας μετά τον αποκλεισμό από την Ολλανδία έκαναν... λαμπίκο τα αποδυτήριά τους και στη συνέχεια άφησαν ευχαριστήριο μήνυμα στη Γερμανία.

Η Ρουμανία αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη στο φετινό Euro 2024. Η ομάδα του Έντουαρντ Ιορντανέσκου τερμάτισε πρώτη σε όμιλο με Ουκρανία, Βέλγιο και Σλοβακία και πέρασε στους «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια που περνάει σε νοκ άουτ μετά το 2000 που είχε προκριθεί στα προημιτελικά.

Στους «16» όμως η Ολλανδία ήταν ασταμάτητη και επικράτησε με άνεση 3-0 και άφησε εκτός τη Ρουμανία. Μετά το παιχνίδι με τους «οράνιε» το ποδοσφαιρικό κοινό έβγαλε το καπέλο στους Ρουμάνους, οι οποίοι παρά την πίκρα του αποκλεισμού καθάρισαν τα αποδυτήρια του γηπέδου.

Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν, ότι άφησαν τα αποδυτήρια σε άψογη κατάσταση, ενώ μετά άφησαν και ευχαριστήριο μήνυμα στην οικοδέσποινα Γερμανία.

«Το EURO 2024 ήταν για τον καθένα μας μια από τις πιο σημαντικές ποδοσφαιρικές εμπειρίες που έχουμε ζήσει μέχρι τώρα και χαιρόμαστε που η σκηνή στην οποία έγινε ήταν η γερμανική. Κάθε αγώνας, κάθε συναίσθημα, κάθε εμπειρία μας έφερε κοντά και μας έκανε να νιώσουμε τη μαγεία του ποδοσφαίρου. Φεύγουμε από τη Γερμανία με τη σκέψη ότι δώσαμε τα πάντα για τη Ρουμανία και είμαστε ευγνώμονες για όλα όσα ζήσαμε τις εβδομάδες που περάσαμε εδώ. Ήταν τιμή να είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Υπογραφή: Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ρουμανίας», αναφέρεται στην επιστολή.