Οι «The Killers» διέκοψαν τη συναυλία τους για να δείξουν Ολλανδία - Αγγλία

Οι «The Killers» διέκοψαν τη συναυλία τους για να δείξουν Ολλανδία - Αγγλία

Sportal newsroom 12:05 - 11.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:05 - 11.07.2024

Ένα μικρό διάλειμμα από τη μουσική έκαναν στη συναυλία τους οι «The Killers», οι οποίοι τη σταμάτησαν για να προβάλουν στις γιγαντοοθόνες το φινάλε της αναμέτρησης Ολλανδία - Αγγλία.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι φίλαθλοι της Εθνικής Αγγλίας, οι οποίοι το βράδυ της Τετάρτης (11/7) πανηγύρισαν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του UEFA Euro 2024. Αυτή ήρθε χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Γουότκινς λίγο πριν το φινάλε, «ξεραίνοντας» την Ολλανδία στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ».

Αρκετοί, ωστόσο προτίμησαν να μη δουν τον μεγάλο ημιτελικό, αφού την ίδια ώρα οι «The Killers» έκαναν συναυλία στην «O2 Arena» του Λονδίνου. Βέβαια, όσοι βρέθηκαν εκεί, θέλοντας και μη τελικά είδαν έστω και για λίγα λεπτά τον αγώνα ανάμεσα σε Ολλανδία και Αγγλία.

Συγκεκριμένα, το δημοφιλές συγκρότημα διέκοψε τη συναυλία του με σκοπό να δείξει την αναμέτρηση. Όταν ήχησε το τελευταίο σφύριγμα, το κοινό των 20.000 ατόμων άρχισε να φωνάζει με ενθουσιασμό και ερυθρόλευκες σερπαντίνες εκτοξεύονταν στον αέρα από τη σκηνή. Ακολούθησε η συνέχεια της συναυλίας, με τους «The Killers» να τραγουδούν το «Mr Brightside»

Έως και... 250 χιλιάδες ευρώ κοστίζουν πλέον τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του UEFA Euro 2024

Λίγα 24ωρα απομένουν για τον μεγάλο τελικό του UEFA Euro 2024. Ένα Euro που κάθε άλλο παρά συναρπαστικό ήταν, αφού οι 24 ομάδες που το απαρτίζανε δεν μπόρεσαν να προσφέρουν το αναμενόμενο θέαμα στο φίλαθλο κοινό.

Παρόλα αυτά - τουλάχιστον στην Ελλάδα - οι λάτρεις της «στρογγυλής θεάς» έδειξαν την αγάπη τους στη διοργάνωση, η οποία και πλέον οδεύει προς το φινάλε της. Βέβαια, αυτοί που θέλουν να ζήσουν το φινάλε από κοντά θα πρέπει να έχουν γεμάτο το πορτοφόλι τους, καθώς οι τιμές πλέον έχουν φτάσει... στον Θεό.

Συγκεκριμένα, ένα απλό «χαρτάκι» για μία θέση στην κερκίδα ξεκινάει από 1800 ευρώ ενώ μπορεί να φτάσει και τα 20 χιλ. ευρώ. Παράλληλα υπάρχουν και οι θέσεις για εκείνους που όχι απλά έχουν γεμάτο πορτοφόλι αλλά που κουβαλούν πάνω τους... ένα γεμάτο χρηματοκιβώτιο. Aυτές αφορούν μία εμπειρία στις σουίτες, οι οποίες έχουν κόστος 250 χιλ. ευρώ!