Οπαδός ξυλοκοπήθηκε από την ασφάλεια του γηπέδου κατά τη διάρκεια του Πορτογαλία - Σλοβενία (vid)

Οπαδός ξυλοκοπήθηκε από την ασφάλεια του γηπέδου κατά τη διάρκεια του Πορτογαλία - Σλοβενία (vid)

Δημήτρης Χούπης 12:06 - 03.07.2024

Δύο οπαδοί κατά τη διάρκεια του Πορτογαλία - Σλοβενία βρέθηκαν υπό κράτηση, με τον έναν να δέχεται κλωτσιές και γροθιές από τους ανθρώπους της ασφάλειας του γηπέδου.

Ένα μικρό επεισόδιο υπήρξε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Πορτογαλίας με τη Σλοβενία. Συγκεκριμένα, δύο οπαδοί βρέθηκαν υπό κράτηση από την ασφάλεια του γηπέδου, με τον έναν να βρίσκεται στο έδαφος χωρίς να δημιουργείται κάποιο πρόβλημα.

Τον δεύτερο όμως τον κρατούσαν δύο άτομα και σε κάποιο σημείο, εμφανίστηκε ένας τρίτος και άρχισε να τον χτυπάει. Αφού αρχικά τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος και ο άνθρωπος της ασφάλειας συνέχισε να τον κλωτσάει στο σώμα.

Την ίδια ώρα οι υπόλοιποι από την ασφάλεια του γηπέδου αντί να συγκρατήσουν τον συνάδελφό τους, κρατούσαν τον οπαδό ο οποίος προσπάθησε να αποφύγει την βίαιη επίθεση.

Για την ιστορία η Πορτογαλία πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Euro 2024 με μεγάλη δυσκολία. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ επικράτησε με 3-0 στη διαδικασία των πέναλτι της Σλοβενίας, σε ένα παιχνίδι που στην κανονική του διάρκεια έληξε χωρίς σκορ.

Μάλιστα στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε το πέναλτι του να το αποκρούει ο Όμπλακ. Αμέσως μετά ο CR7 ξέσπασε σε κλάματα για το πέναλτι, ενώ όταν σκόραρε στη «ρώσικη ρουλέτα», απολογήθηκε από τους συμπατριώτες οπαδούς του.

Πρωταγωνιστής των Πορτογάλων δεν ήταν άλλος από τον Ντιόγκο Κόστα, ο οποίος απέκρουσε τρία πέναλτι, του Ίλισιτς, του Μπάλκοβετς και του Βέρμπιτς. Επόμενος αντίπαλος της Πορτογαλίας είναι η Γαλλία, η οποία νίκησε με 1-0 το Βέλγιο.