Σε τρελά κέφια ο Κουκουρέγια μετά το Euro: Η «πληρωμένη» απάντηση στον Νέβιλ, η... πικάντικη ατάκα και η πλάκα στον Γιαμάλ

Μαρκ Κουκουρέγια

i

©imago

Σε τρελά κέφια ο Κουκουρέγια μετά το Euro: Η «πληρωμένη» απάντηση στον Νέβιλ, η... πικάντικη ατάκα και η πλάκα στον Γιαμάλ

Δημήτρης Χούπης 17:21 - 15.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 15.07.2024

Ο Μαρκ Κουκουρέγια μετά την κατάκτηση του Euro από την Ισπανία έδωσε... ρεσιτάλ με τις δηλώσεις του και τις αναρτήσεις στα social media.

Η Ισπανία έγινε δίκαια Πρωταθλήτρια Ευρώπης, επικρατώντας της Αγγλίας με 2-1 στον τελικό του Euro 2024. Μόνο που ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν σχολιαστής του Sky Sports, Γκάρι Νέβιλ δεν περίμενε ότι θα συμβεί αυτό.

Ο άλλοτε δεξιός μπακ της εθνικής Αγγλίας, είχε πει πρόσφατα ότι η «Φούρια Ρόχα» δεν θα έφτανε στον τίτλο και ένας από τους λόγους ήταν η ύπαρξη του Μαρκ Κουκουρέγια στην ομάδα. Τελικά η Ισπανία κατάφερε να κατακτήσει για 4η φορά την κούπα και ο μπακ της Τσέλσι ήταν ο παίκτης που έβγαλε την ασίστ στο νικητήριο γκολ του Ογιαρθάμπαλ στο 86ο λεπτό του αγώνα.

Μετά τον αγώνα ο Ισπανός αμυντικός είχε τρελά κέφια και αποφάσισε αρχικά να απαντήσει και να τρολάρει τον Νέβιλ με μία ανάρτηση στα social media. Συγκεκριμένα, ανέβασε τα λόγια του Νέβιλ και του απάντησε λέγοντας, «Τελικά πήγαμε ως το τέλος, Γκάρι. Σε ευχαριστώ για τη στήριξη».

Λίγη ώρα μετά ο Ισπανός πέταξε μια... πικάντικη ατάκα λέγοντας ότι ελπίζει σε εννέα μήνες οι γεννήσεις στη χώρα να έχουν αυξηθεί. «Ελπίζω ο αριθμός γεννήσεων να αυξηθεί σε εννιά μήνες, γιατί είναι χαμηλός και έχουμε υπογεννητικότητα στην Ισπανία», ήταν τα λόγια του.

Ωστόσο δεν έμεινε εκεί, αφού στη συνέχεια έπιασε στο στόμα του και τον Γιαμάλ, λέγοντας, «Δεν ξέρω αν έχει σχολείο ή εξετάσεις, αλλά αν τον αφήσει ο μπαμπάς του, μπορεί να έρθει μαζί μας να το γιορτάσουμε».