Συναγερμός στη Γαλλία: Iός ταλαιπωρεί τους διεθνείς, δεν πήγε στην προπόνηση ο Εμπαπέ

Συναγερμός στη Γαλλία: Iός ταλαιπωρεί τους διεθνείς, δεν πήγε στην προπόνηση ο Εμπαπέ

Sportal newsroom 18:21 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:01 - 13.06.2024

Στη Γαλλία υπάρχει ανησυχία για τα συμπτώματα γρίπης που έχουν παρουσιαστεί στην εθνική ομάδα πριν το πρώτο της παιχνίδι στο Euro 2024.

Άσχημα νέα για τη Γαλλία πριν την έναρξη του Euro 2024.

Οι «μπλε» χτυπήθηκαν από ίωση, η οποία προκαλεί ανησυχία σε παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ κι ενδεικτικό είναι ότι το γεγονός ότι σήμερα, πλην του Κομάν, ο οποίος είναι κλινήρης εδώ και μέρες, εκτός προπόνησης ήταν και ο νέος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ: «Οι 4.000 θεατές στο Home Deluxe Arena στο Πάντερμπον είναι απογοητευμένοι. Για την ανοιχτή προπόνηση των μπλε το απόγευμα της Πέμπτης, τη δεύτερη στη Γερμανία, οι φίλαθλοι δεν κατάφεραν να δουν τον σταρ της γαλλικής ομάδας.

Χωρίς να γνωρίζει ακόμη τον λόγο, ο Κιλιάν Εμπαπέ απουσίαζε από την προπόνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εμπαπέ γυμνάζεται σε κλειστό χώρο. Ακριβώς όπως ο Κομάν».

Οι Γάλλοι από τότε που έφτασαν στη βάση τους στη Γερμανία, αρκετά μέλη του ρόστερ και του τεχνικού επιτελείου υποφέρουν από κρυολόγημα, πονοκεφάλους και κράμπες στο στομάχι.

Ειδικά ο Ντεσάμπ ζορίστηκε αρκετά, αν και ήταν παρών στις προπονήσεις.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο Κομάν είναι ο παίκτης που επηρεάστηκε περισσότερο και βρίσκεται κλινήρης στο δωμάτιο του.

Ο Κομάν είναι αμφίβολος για τον πρώτο αγώνα της Γαλλίας με την Αυστρία, ενώ ο επιθετικός Ουσμάν Ντεμπελέ νιώθει καλύτερα.

Σχολίασε, μάλιστα, για την ταλαιπωρία που πέρασε: «Είχα γρίπη την Τρίτη, αλλά όπως όλη η ομάδα νιώθω και πάλι καλύτερα. Μόνο ο Κομάν αισθάνεται ακόμα άρρωστος».