Το πείραγμα του Εμπαπέ στον Γκριεζμάν: «Για μένα είναι ύποπτο» (vid)

Το πείραγμα του Εμπαπέ στον Γκριεζμάν: «Για μένα είναι ύποπτο» (vid)

Sportal newsroom 11:54 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:14 - 12.06.2024

Ο νέος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ δεν άφησε ήσυχο τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Η Γαλλία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο προπονητικό της κέντρο και θα τη συνεχίσει επί γερμανικού εδάφους, ενόψει της φάσης των ομίλων στο Euro 2024.

Η Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποκάλυψε μερικά από τα παρασκήνια της προετοιμασίας της γαλλικής ομάδας για το Euro 2024.

Ανάμεσα στις διασκεδαστικές εικόνες που γυρίστηκαν στο «Clairefontaine» είναι η πλάκα του Κιλιάν Εμπαπέ στον Αντουάν Γκριεζμάν. Δύο συμπαίκτες, οι οποίοι σε λίγο καιρό θα είναι αντίπαλοι στη La Liga σε μαδριλένικο ντέρμπι. Ο Εμπαπέ με τη φανέλα της Βασίλισσας και ο Γκριεζμάν με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Εμπαπέ βρέθηκε σε ρόλο δημοσιογράφου, με την κάμερα στο χέρι, να ανακρίνει τον Γκριεζμάν, ο οποίος ήταν σε ένα τραπέζι μασάζ. «Μπορείς να μας εξηγήσεις τι κάνεις εδώ;» ρώτησε ο νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. «Λίγο μασάζ, ζεσταίνουμε το ίσχιο», απάντησε ο Γκριεζμάν. «Από τη δική μου οπτική γωνία, είναι λίγο ύποπτο», είπε γελώντας ο αρχηγός των «μπλε».

Δείτε το περιστατικό

Μετά την προπόνηση, παράλληλα, ο μέσος της Γιουβέντους Αντριάν Ραμπιό είπε στον Εμπαπέ: «Ενυδατώστε τον εαυτό σας, τρώτε καλά, κοιμηθείτε καλά»! Σχόλιο που έκανε ο τελευταίος μετά την περσινή ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν, στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Champions League, από την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Γκριεζμάν στη συνέχεια έκανε σχόλια για την προετοιμασία. «Αχ, υπέροχη προετοιμασία, δεν αγγίζουμε μπάλα», είπε αφού σήκωσε μια μπάρα με βάρη. «Μην το κινηματογραφείτε, δεν πρέπει να προβάλλεται σε σχολές ποδοσφαίρου», συμπλήρωσε.

Ακόμα και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ αποφάσισε να πειράξει τον Ενγκολό Καντέ, ο οποίος γύρισε στην εθνική Γαλλίας: «Είσαι καλά, μικρέ; Με θυμάσαι;», του είπε ο Ντεσάμπ όταν τον υποδέχθηκε.

Στο Euro 2024 η Γαλλία θα παίξει με την Αυστρία στις 17 Ιουνίου και στη συνέχεια με την Ολλανδία (21 Ιουνίου) και την Πολωνία (25 Ιουνίου).

Με τον Ντεσάμπ στον πάγκο η Γαλλία πήρε Μουντιάλ, αλλά όχι και Euro. Το 2016 ηττήθηκε στον τελικό εντός έδρας από την Πορτογαλία με 1-0 και το 2021 αποκλείστηκε στη φάση των 16 στα πέναλτι από την Ελβετία.