Το μήνυμα του Πρίγκιπα Γουίλιαμ στους παίκτες της Αγγλίας ενόψει του τελικού
i

©imago

Το μήνυμα του Πρίγκιπα Γουίλιαμ στους παίκτες της Αγγλίας ενόψει του τελικού

Δημήτρης Χούπης 09:57 - 14.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 14.07.2024

Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ μέσω των social media έστειλε το μήνυμά του στους παίκτες και τον προπονητή της Αγγλίας ενόψει του μεγάλου τελικού απέναντι στην Ισπανία.

Η Αγγλία ζει κι αναπνέει για τον τελικό του Euro 2024 κόντρα στην Ισπανία το βράδυ της Κυριακής (14/7) στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. Τα «Τρία Λιοντάρια» μετά την αποτυχημένη προσπάθεια το καλοκαίρι του 2021 απέναντι στην Ιταλία, θέλουν αυτή τη φορά να κατακτήσουν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Αλλά και το πρώτο τρόπαιο μετά το 1966, όταν είχαν κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όπως είναι λογικό στο Νησί όλος ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία το σπουδαίο παιχνίδι, με τα μαγαζιά και τις παμπ να έχουν κάνει αλλαγές στα ωράριά τους ενόψει του τελικού.

Το συγκινητικό γράμμα του Έρικσον στους παίκτες της Αγγλίας ενόψει του τελικού: «Οι ανερχόμενες γενιές θα εμπνευστούν από εσάς»
EURO 2024

15:10 - 12.07.2024

Το συγκινητικό γράμμα του Έρικσον στους παίκτες της Αγγλίας ενόψει του τελικού: «Οι ανερχόμενες γενιές θα εμπνευστούν από εσάς»

Ο άλλοτε προπονητής της Αγγλίας, Σβεν Γκόραν Έρικσον, έστειλε ένα συγκινητικό γράμμα προς τους παίκτες της ομάδας και τόνισε το πόσο σημαντικός είναι ο τελικός του Euro απέναντι στην Ισπανία.

Οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα έχουν και τη στήριξη του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος μέχρι στιγμής παρακολουθούσε τους αγώνες της Αγγλίας από κοντά, αφού ταξίδευε στη Γερμανία. Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας λοιπόν μέσω των social media έστειλε τη μήνυμά τους στους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας, ενόψει του τελικού.

Σε αυτό τονίζει πόσο περήφανος είναι για όλους, αλλά και την πίστη που δείχνει σε αυτούς. «Είμαστε περήφανοι για εσάς, ακόμα μια προσπάθεια για να τελειώσετε τη δουλειά. Βγείτε έξω και δείξτε σε όλο τον κόσμο από τι είστε φτιαγμένοι. Σας πιστεύουμε», αναφέρεται στο μήνυμα.

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ αναμένεται να βρίσκεται και στη γερμανική πρωτεύουσα για τον μεγάλο τελικό, προκειμένου να δείξει τη στήριξή του για ακόμα μια φορά προς τους παίκτες της Εθνικής Αγγλίας. Όπως επίσης στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου λέγεται ότι θα είναι περίπου 50.000 Άγγλοι οπαδοί, σε ένα γήπεδο το οποίο έχει χωρητικότητα 71.000 θέσεων.