Το συγκινητικό «αντίο» του Κρόος - Ζήτησε συγγνώμη από τον Πέδρι

Το συγκινητικό «αντίο» του Κρόος - Ζήτησε συγγνώμη από τον Πέδρι

Sportal newsroom 18:16 - 06.07.2024 / Ανανεώθηκε: 02:50 - 07.07.2024

Μέσω μίας ανάρτησης στα social media, ο Τόνις Κρόος έστειλε το τελευταίο του γράμμα ως ποδοσφαιριστής, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον Πέδρι για τον τραυματισμό που του προκάλεσε.

Ο Τόνι Κρόος είπε «αντίο» στο ποδόσφαιρο με έναν πικρό τρόπο. Ο πρώην μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε χθες (5/7) το τελευταίο του παιχνίδι στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αφού η Γερμανία γνώρισε την αποκλεισμό από την Ισπανία χάνοντας με 2-1 για τα προημιτελικά του Euro 2024.

Όλοι EURO LIVE: Η «απάθεια» του Σάουθγκεϊτ και ο Βέγκχορστ που εκθέτει τον Κούμαν!
SPORTAL ORIGINALS

23:56 - 06.07.2024

Όλοι EURO LIVE: Η «απάθεια» του Σάουθγκεϊτ και ο Βέγκχορστ που εκθέτει τον Κούμαν!

Όλοι Euro για τις ματσάρες της Αγγλίας με την Ελβετία και της Ολλανδίας με την Τουρκία. Ζωντανή σύνδεση με Βερολίνο, ο Παύλος Κουστέρης μεταφέρει το τρίτο ημίχρονο της πρόκρισης των «οράνιε». Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Ο 34χρονος είχε δηλώσει πως μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα σταματούσε το ποδόσφαιρο και ήλπιζε ότι θα τελείωνε με ιδανικό τρόπο. Όπως με το να κατακτήσει το Euro με τη Γερμανία. Ωστόσο οι Ισπανοί είχαν άλλα σχέδια.

Λίγες ώρες αργότερα, μέσω μίας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ο Τόνι Κρόος έστειλε το τελευταίο του γράμμα ως ποδοσφαιριστής, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον Πέδρι, τον οποίο τραυμάτισε στο 5ο λεπτό του αγώνα, με αποτέλεσμα εκείνος να τεθεί εκτός για το υπόλοιπο Euro.

Το μήνυμα του Κρόος:

«Στις 29 Σεπτεμβρίου χτύπησε το τηλέφωνό μου. Καλών: Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Αίτημα: Επιστροφή στην εθνική. Η πρώτη σκέψη στο κεφάλι μου: Δεν είμαι ηλίθιος. Πρώτη σκέψη στην καρδιά μου: Ναι, γ...ω το κέρατό μου. Κι όπως ξέρουμε όλοι, αποφάσισε η καρδιά.

Η πρώτη μου σκέψη σήμερα το πρωί, 6η Ιουλίου 2024: Είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα. Παρά τη θλίψη και το κενό μέσα μου μετά το τελευταίο σφύριγμα χθες. Έβλεπα περισσότερα στην ομάδα από αυτά που είχαν δείξει κατά τα πρόσφατα χρόνια. Αλλά δεν περίμενα να είναι πιθανό, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, το να έχουμε ρεαλιστικές ελπίδες για να κατακτήσουμε το τρόπαιο και να είμαστε ξανά στα καλύτερά μας. Γι' αυτό είμαι υπερήφανος γι' αυτά που έχει καταφέρει αυτή η ομάδα. Και η Γερμανία μπορεί να ξανά βρεθεί εκεί. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ σε όλους εσάς που κάνατε ιδιαίτερο αυτό το εντός έδρας Euro. Σας είδαμε, σας βιώσαμε, σας νιώσαμε.

Σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη ζεστασιά που μου δείξατε τις τελευταίες εβδομάδες. Ήταν πολύ ιδιαίτερες στιγμές. Και τέλος, έχω ένα αίτημα: Τώρα που η Γερμανία ξανά βρήκε το χαμένο της παιδί, μην το αφήσετε να ξανά φύγει. Το ταξίδι αυτής της ομάδας συνεχίζεται. Γιατί μπορώ να σας διαβεβαιώσω για ένα πράγμα: Πρόκειται για ένα γκρουπ με σπουδαίους ανθρώπους που θα δώσουν τα πάντα για να είναι επιτυχημένοι.

Η Γερμανία είναι και πάλι κάποια.

Επίσης θα ήθελα να πω και κάτι άλλο πολύ σημαντικό: Ζητώ συγγνώμη από τον Πέδρι και ελπίζω να είναι σύντομα καλά. Προφανώς και δεν είχα καμία πρόθεση να σε χτυπήσω. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση και γενικά τα καλύτερα. Είσαι σπουδαίος ποδοσφαιριστής».