Το συγκινητικό μήνυμα του Σάντσο στον Σάκα μετά την πρόκριση της Αγγλίας: «Το έκανες για μένα και τον Ράσφορντ»

Ο Μπουκάγιο Σάκα

i

©imago

Το συγκινητικό μήνυμα του Σάντσο στον Σάκα μετά την πρόκριση της Αγγλίας: «Το έκανες για μένα και τον Ράσφορντ»

Δημήτρης Χούπης 13:10 - 07.07.2024

Ο Τζέιντον Σάντσο με ένα ποστ στο instagram έστειλε το μήνυμά του στον Σάκα μετά την πρόκριση της Αγγλίας, αναφερόμενος στα ρατσιστικά σχόλια που είχαν δεχτεί έπειτα από τον χαμένο τελικό του Euro 2020.

Η Αγγλία για δεύτερο σερί Euro είναι στα ημιτελικά, μετά την πρόκριση επί της Ελβετίας την οποία νίκησε με 5-3 στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κ.δ.). Εκεί θα βρει απέναντί της την Ολλανδία που επικράτησε με 2-1 της Τουρκίας.

MVP των «Τριών Λιονταριών» ήταν ο Μπουκάγιο Σάκα, ο οποίος ήταν ο πιο απειλητικός παίκτης της ομάδας, σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης, ενώ ήταν και εύστοχος από τα έντεκα βήματα στη διαδικασία των πέναλτι. Μετά το παιχνίδι ο Τζέιντον Σάντσο ανέβασε ένα ποστ στο instagram, στο οποίο τόνισε πόσο περήφανος είναι για τον επιθετικό της Άρσεναλ.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Μάρκους Ράσφορντ, μιλώντας για τον χαμένο τελικό στο Euro 2020 από την Ιταλία. Τότε οι τρεις τους είχαν αστοχήσει στη διαδικασία των πέναλτι και έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης είχαν δεχτεί πολλά ρατσιστικά σχόλια.

Κάπως έτσι ο Σάντσο στην ανάρτησή του είπε πως το παιχνίδι ήταν αφιερωμένο σε αυτούς τους δύο. «Είμαι περήφανος για εσένα. Το έκανες για μένα και τον Μάρκους αδερφέ», ήταν τα λόγια του. Η εκτέλεση πέναλτι του Σάκα ήταν και η πρώτη μετά από εκείνον τον τελικό και στις δηλώσεις του έκανε αναφορά στον αγώνα με την Ιταλία.

«Την τελευταία φορά που πήγαμε στα πέναλτι, όλοι ξέρουμε τι έγινε. Μπορείς να πέσεις μία, αλλά έχεις μια επιλογή αν θα βάλεις τον εαυτό σου ξανά σε παρόμοια θέση. Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει στον εαυτό του», ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ.