Ίλιγγος: Τα εκατομμύρια που πόνταραν οι Έλληνες στο «Χ» στο Σλοβακία - Ρουμανία

Ίλιγγος: Τα εκατομμύρια που πόνταραν οι Έλληνες στο «Χ» στο Σλοβακία - Ρουμανία

Sportal newsroom 21:36 - 26.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:50 - 26.06.2024

Η ισοπαλία στο Σλοβακία - Ρουμανία δεν βόλευε μόνο τις δύο ομάδες, αλλά και πολλούς που είχαν ποντάρει τα λεφτά τους στο «Χ».

Ο πέμπτος όμιλος ήταν ο πιο αμφίρροπος απ' όλους. Φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική και όλες οι ομάδες είχαν πιθανότητες να βρεθούν από την τελευταία θέση μέχρι και την πρώτη. Οι αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν και οι τρεις ομάδες που πήραν το εισιτήριο για τους «16» είναι κατά σειρά οι Ρουμανία, Βέλγιο και Σλοβακία, με την Ουκρανία να μένει εκτός.

Για το Βέλγιο η «λευκή» ισοπαλία ήταν βολική, αφού ο βαθμός του έφτανε για να προκριθεί, ενώ ισόπαλο (1-1) έληξε και το παιχνίδι ανάμεσα σε Σλοβακία και Ρουμανία, με τις δύο ομάδες να προκρίνονται στους «16» του Euro 2024. Η μεν γηπεδούχος εξασφάλισε το εισιτήριο ως μία από τις καλύτερες τρίτες, η δε δεύτερη βρέθηκε στην κορυφή του πέμπτου ομίλου.

Σλοβάκοι και Ρουμάνοι ήξεραν πως σε περίπτωση ισοπαλίας θα πέρναγαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ανεξάρτητα από το τι θα γινόταν στο άλλο παιχνίδι. Οπότε αφού το «Χ» ήταν βολικό και για τις δύο ομάδες... μύριζε αρκετά και τιμήθηκε από πολλούς φίλους του στοιχήματος στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, το ποσό που παίχτηκε συνολικά από Έλληνες στο «Χ» του Σλοβακία - Ρουμανία είναι 2,314,692 ευρώ! Όσοι το τίμησαν πληρώθηκαν κιόλας, αφού τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν πλήρως. Από 'κει και πέρα, για την ιστορία, είχαν παιχτεί 1,117,246 ευρώ στη νίκη της Σλοβακίας και 434,070 ευρώ στη νίκη της Ρουμανίας.

⚽️Όλοι Euro LIVE για το συγκλονιστικό φινάλε του Group E και τον «τελικό» Τσεχία - Τουρκία