Το υπέροχο βίντεο της Ισπανίας με τις οικογένειες των παικτών και του Ναδάλ να ανακοινώνει την αποστολή για το Euro 2024

Ισπανία

Το υπέροχο βίντεο της Ισπανίας με τις οικογένειες των παικτών και του Ναδάλ να ανακοινώνει την αποστολή για το Euro 2024

Κώστας Τόπας 15:40 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:40 - 07.06.2024

Ο Λουίς ντε λα Φουέντε ανακοίνωσε τους 26 παίκτες που επιλέχθηκαν να παίξουν στο Euro 2024 με την Ισπανία.

Η Ισπανία δείχνει το πόσο συγκινητική είναι πριν από την έναρξη του Euro 2024. Η τελική λίστα των 26 παικτών που επιλέχθηκαν για τη διοργάνωση που θα διεξαχθεί στη Γερμανία από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου αποκαλύφθηκε αυτή την Παρασκευή (07/06) από τον προπονητή της «Φούρια Ρόχα», Λουίς ντε λα Φουέντε.

Από την αποστολή απουσιάζουν οι Αλέι Γκαρθία, Γιορέντε και Κουμπαρσί. Οι τρεις Ισπανοί σταρ δεν μπόρεσαν να μπουν στη λίστα των 26 ποδοσφαιριστών για την εθνική τους ομάδα στο Euro 2024.

Παρ' όλα αυτά όλη η Ισπανία περιμένει αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. Ακόμη και ο Ραφαέλ Ναδάλ, πρώην νούμερο 1 τενίστας του κόσμου, είναι παρών στο βίντεο που δημοσίευσε η ισπανική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με την ανακοίνωση της αποστολής. Ο νικητής των 22 Grand Slam είναι ο αφηγητής του βίντεο το οποίο συγκινεί.

Με τα παιδιά του Ντάνι Καρβαχάλ, του πατέρα του Ρόδρι, της αδερφής του Φεράν Τόρες και των παππούδων του Ουνάι Σιμόν, η Ισπανία ανακοίνωση τους παίκτες που επιλέχθηκαν για το Euro 2024.

Μέσα από αυτό το βίντεο, οι Ισπανοί συμμετέχουν με τη «φούρια ρόχα» στην προσπάθειά της στα τελικά της διοργάνωσης και στέκονται στο πλάι της για την πιέσουν να πάει όσο πιο μακριά γίνεται.

Υπενθυμίζεται η αποστολή της Ισπανίας:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ουνάι Σιμόν (Μπιλμπάο), Νταβίντ Ράγια (Άρσεναλ) και Άλεξ Ρεμίρο (Ρεάλ Σοσιεδάδ)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Χεσούς Νάβας (Σεβίλλη), Ρόμπιν Λε Νόρμαν (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Αλεχάντρο Γκριμάλντο (Λεβερκούζεν), Ντάνι Καρβαχάλ (Ρεάλ Μαδρίτης) Νάτσο Φερνάντες (Ρεάλ Μαδρίτης), Μαρκ Κουκουρέλα (Τσέλσι), Εμερίκ Λαπόρτ (Αλ Νασρ) και Ντάνιελ Βίβιαν (Μπιλμπάο)

ΜΕΣΑ: Ρόντρι (Μάντσεστερ Σίτι), Μαρτίν Τσουμπιμέντι (Σοσιεδάδ), Μικέλ Μερίνο (Σοσιεδάδ), Φαμπιάν Ρουίς (Παρί Σεν Ζερμέν, Αλεξ Μπαένα (Βιγιαρεάλ), Πέδρι (Μαρτσελόνα) και Φερμίν Λόπες (Μπαρτσεόνα)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Λαμίν Γιαμάλ (Μπαρτσελόνα), Φεράν Τόρες (Μπαρτσελόνα)) Άλβαρο Μοράτα (Ατλέτικο) Μικέλ Ογιαρθάμπαλ (Σοσιεδάδ), Νίκο Γουίλιαμς (Μπιλμπάο), Χοσέλου (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντάνι Όλμο (Λειψία) και Αγιόθε Πέρεθ (Μπέτις)