Βασικοί οι Σπόραρ και Τσέριν για τη Σλοβενία κόντρα στη Δανία, στον πάγκο ο Βέρμπιτς
i

© xNikxErikxNeubauerx NZSnen_002

Βασικοί οι Σπόραρ και Τσέριν για τη Σλοβενία κόντρα στη Δανία, στον πάγκο ο Βέρμπιτς

Sportal newsroom 18:17 - 16.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:22 - 16.06.2024

Έντονο το... πράσινο στοιχείο στην ενδεκάδα της Σλοβενίας, με τους Αντράζ Σπόραρ και Άνταμ Τσέριν να ξεκινούν βασικοί κόντρα στη Δανία, στον πάγκο ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς.

Σλοβενία και Δανία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους το απόγευμα της Κυριακής (16/06) για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2024.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης στη Στουτγάρδη, έγιναν γνωστές οι επιλογές του τεχνικού των Σλοβένων, Ματίαζ Κεκ, όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Και ο 63χρονος προπονητής έδωσε φανέλα βασικού σε δύο παίκτες του Παναθηναϊκού.

Από μηχανής Βέγκχορστ χάρισε την ανατροπή στην Ολλανδία
EURO 2024

17:52 - 16.06.2024

Από μηχανής Βέγκχορστ χάρισε την ανατροπή στην Ολλανδία

Λύση από τον πάγκο χρειάστηκε η Ολλανδία και αυτή ήρθε από τον Βέγκχορστ, ο οποίος λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης με την Πολωνία έφερε την ανατροπή (2-1) για την ομάδα του, στο ματς της πρώτης αγωνιστικής του Euro.

Ο λόγος για τους Αντράζ Σπόραρ και Άνταμ Τσέριν. Από 'κει και πέρα, στον πάγκο θα βρίσκεται ένας ακόμη παίκτης του Τριφυλλιού, ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Σλοβενίας: Όμπλακ, Καρνίτσνικ, Ντρκούσιτς, Μπίγιολ, Γιάντζ, Στογιάνοβιτς, Τσέριν, Έλνσικ, Μλάκαρ, Σπόραρ, Σέσκο.