Χαμός με τον Ντάκου που φώναζε υβριστικά συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας

Χαμός με τον Ντάκου που φώναζε υβριστικά συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας

Sportal newsroom 12:06 - 20.06.2024

Σάλος έχει δημιουργηθεί με τον Μιρλίντ Ντάκου, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα της Αλβανίας με την Κροατία πήρε το μεγάφωνο και φώναζε υβριστικά συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας.

Σε νέους μπελάδες μπορεί να μπει η Αλβανία. Μετά το πρόστιμο που δέχτηκε από την UEFA, η Αλβανία απειλείται και πάλι με νέα τιμωρία λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών της, αλλά και ενός από τους παίκτες της.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του αγώνα τόσο οι Αλβανοί όσο και οι Κροάτες φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά της Σερβίας, με την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία να εξετάζει ήδη τις τιμωρίες για τις δύο χώρες. Ωστόσο, μπορεί να τιμωρηθεί και ο ποδοσφαιριστής των Αλβανών, Μιρλίντ Ντάκου.

Ο επιθετικός της ομάδας του Σιλβίνιο μετά το τέλος του αγώνα με την Κροατία, ανέβηκε στην κερκίδα, όπου βρίσκονταν οι συμπατριώτες του, άρπαξε το μεγάφωνο και άρχιζε να φωνάζει συνθήματα. Κάποια στιγμή όμως ο Ντάκου άρχισε να φωνάζει μαζί με την κερκίδα υβριστικό σύνθημα κατά της Βόρειας Μακεδονίας.

Όπως είναι λογικό η UEFA το έχει λάβει ήδη στα υπόψιν της και θα εξετάσει το βίντεο, με τον ποδοσφαιριστή της Αλβανίας να κινδυνεύει με τιμωρία. Η συμμετοχή του μάλιστα με την Ισπανία μπορεί να θεωρηθεί αμφίβολη μετά το περιστατικό με τη λήξη του αγώνα με την Κροατία.