Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ο Βάργκα όπως ενημέρωσε ο πατέρας του

Ο τραυματισμός του Βάργκα

i

© Imago

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ο Βάργκα όπως ενημέρωσε ο πατέρας του

Δημήτρης Χούπης 18:40 - 24.06.2024

Όπως ενημέρωσε ο πατέρας του Μπαρνάμπας Βάργκα, ο επιθετικός της Ουγγαρίας έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αλλά ακόμα είναι άγνωστο πότε θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο Μπαρνάμπας Βάργκα σόκαρε τον ποδοσφαιρικό κόσμο, μετά τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Σκωτία για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Euro 2024. Ο επιθετικός της Φερεντσβάρος όπως έγινε γνωστό υπέστη διάσειση, ενώ είχε και σπασμένα οστά στο πρόσωπο. Όμως, έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.

Ο πατέρας του λοιπόν ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του, λέγοντας ότι υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, αλλά ακόμα παραμένει άγνωστο πότε θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Τόνισε δε ότι η οικογένειά του πέρασε δύσκολες στιγμές, την ώρα που έβλεπε τον διεθνή ποδοσφαιριστή να έχει τραυματιστεί.

Συγκλονιστική στιγμή: Ο... σωτήρας τον Ούγγρων, Τσόμποτ, ξέσπασε σε κλάματα και σήκωσε τη φανέλα του Βάργκα (pic & vid)
EURO 2024

00:48 - 24.06.2024

Συγκλονιστική στιγμή: Ο... σωτήρας τον Ούγγρων, Τσόμποτ, ξέσπασε σε κλάματα και σήκωσε τη φανέλα του Βάργκα (pic & vid)

Ο Τσόμποτ που με buzzer beater χάρισε τη νίκη στην Ουγγαρία κόντρα στη Σκωτία, έβαλε τα κλάματα και σήκωσε τη φανέλα του Βάργκα, που τραυματίστηκε σοβαρά στη διάρκεια του παιχνιδιού.

«Μαζί με τη σύζυγό μου, περιμένουμε τα νέα που θα μας στείλει η αγαπημένη του Μπάρνι. Η επέμβαση έχει γίνει, η αγαπημένη του Μπάρνι θα παρέχει πληροφορίες για την κατάσταση του παιδιού μας ανά κάθε λεπτό αν χρειαστεί.

Δεν είναι ακόμη γνωστό πότε θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο της Στουτγάρδης, ούτε πόσο καιρό θα λείψει. Δεν είναι μυστικό, η οικογένεια πέρασε δύσκολες στιγμές μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης, αλλά τώρα μπορούμε να είμαστε πιο ήρεμοι», ήταν τα λόγια του πατέρα του.

Η Ουγγαρία υπενθυμίζεται ότι επικράτησε με 1-0 της Σκωτίας χάρη στο γκολ του Τσόμποθ στο 100ο λεπτό, τερματίζοντας στην τρίτη θέση και περιμένει αν θα πάρει την πρόκριση στους «16» ως μία από τις καλύτερες τρίτες της διοργάνωσης.