Ένα ζευγάρι πεταμένα παπούτσια στην περιοχή της Ρουμανίας χάρισαν το σπάνιο highlight πριν σκοράρει ο Μάλεν για το 3-0 της Ολλανδίας

Ένα ζευγάρι πεταμένα παπούτσια στην περιοχή της Ρουμανίας χάρισαν το σπάνιο highlight πριν σκοράρει ο Μάλεν για το 3-0 της Ολλανδίας

Sportal newsroom 21:57 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:40 - 02.07.2024

Ένα σουρέαλ σκηνικό αντίκρυσαν όσοι είδαν το τρίτο γκολ στο Ρουμανία - Ολλανδία, αφού κατά τη διάρκεια επίτευξης αυτού υπήρχαν δύο παπούτσια στον αγωνιστικό.

Έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Κόντι Χάκπο και τον Ντονιέλ Μάλεν, η Ολλανδία έφτασε τελικά στη νίκη εναντίον της Ρουμανίας (3-0) και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro 2024. Ο πρώτος έκανε το 1-0 και πρόσφερε μία ασίστ, βάζοντας την υπογραφή του στα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας.

Το τρίτο, λοιπόν, το πέτυχε ο Μάλεν με μία εξαιρετική κούρσα έως την αντίπαλη περιοχή, εκεί όπου πλάσαρε για το 3-0. Αυτή η φάση από μόνη της ήταν άξια αναφοράς, όμως ένα ακόμα σκηνικό το έκανε έξτρα ξεχωριστό.

Ποιο ήταν αυτό; Λίγο πριν την επίτευξη του τέρματος (αλλά και μετά), μέσα στον αγωνιστικό χώρο... εμφανίστηκαν δύο παπούτσια. Μάλιστα, λίγο πριν το γκολ, ο Νίτσα προσπάθησε να απομακρύνει το ένα από αυτά, ωστόσο γρήγορα εγκατέλειψε την προσπάθειά του και επέστρεψε στην εστία.

Αρκετοί αναρωτήθηκαν από που ήρθαν αυτά τα παπούτσια, με τα σενάρια στο Twitter να αναφέρουν πως τα φορούσε ο εισβολέας που είχε μπει προηγουμένως. Βέβαια, κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο, αφού το «ντου» έγινε από ένα... μικρό παιδάκι.

© imago