Απίθανο φινάλε στο Μάριμπορ - Ντιφερντάντζ, με πέναλτι στο 120+1' πήραν την πρόκριση οι Σλοβένοι

Απίθανο φινάλε στο Μάριμπορ - Ντιφερντάντζ, με πέναλτι στο 120+1' πήραν την πρόκριση οι Σλοβένοι

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:20 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:30 - 14.08.2024

Απίστευτη έκβαση στην αναμέτρηση της Μάριμπορ με την Ντιφερντάντζ, αφού οι Σλοβένοι πήραν την πρόκριση λίγο πριν τη λήξη της παράτασης.

Με τις προκρίσεις των ΠΑΟΚ και Άρη ολοκληρώθηκαν οι ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa Conference League, αφού αμφότερες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης νίκησαν τις Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Αραράτ Αρμένια αντίστοιχα.

Η Μάριμπορ έκανε το απίθανο στην παράταση

Πέραν των ελληνικών ομάδων, ενδιαφέρον παρουσίασε και ο αγώνας της Μάριμπορ με την Ντιφερντάνζ, ο οποίος οδηγήθηκε στην παράταση. Είχε προηγηθεί το 1-1 στο πρώτο ματς αλλά και το 3-3 στα 90 λεπτά του σημερινού (3/8) αγώνα, τα οποία οδήγησαν το ματς σε έξτρα χρόνο. Εκεί, οι Σλοβένοι έκαναν το θαύμα τους και λίγο πριν τη λήξη του 120λεπτου, ο Ίλισιτς πρόσφερε στην ομάδα του το εισιτήριο της επόμενης φάσης. 

Την ίδια ώρα, η Φερεντσβάρος ξεπέρασε το σοκ που της πρόσφερε η Κλάκσβικ και συνήλθε παίρνοντας την πρόκριση εναντίον της Σάμροκ Ρόβερς. Το 4-0 της αναμέτρησης στην Ουγγαρία αποτέλεσε το πρώτο βήμα, για να ακολουθήσει το 0-2 και να έρθει το εισιτήριο του τρίτου προκριματικού γύρου. 

Τέλος, η Μπαλκάνι έκανε νέο... πάρτι κόντρα στη Λάρνε και μετά το 0-3 του πρώτου αγώνα, επικράτησε εκτός έδρας με 1-4. Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Κοσόβου πέρασε στον επόμενο γύρο με συνολικό σκορ 7-1.