Αντίπαλοι ΑΕΚ: Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στην Μαρσέιγ - Αλλάζει Αθλητικό διευθυντή!

Μαρσέιγ

i

©printscreen

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στην Μαρσέιγ - Αλλάζει Αθλητικό διευθυντή!

Κωνσταντίνος Ζήκος • 09:22 - 18.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:39 - 14.08.2024

Οι ανακατατάξεις στο εσωτερικό της Μαρσέιγ συνεχίζονται, με τον Αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ντέιβιντ Φρίο να βρίσκεται στην «πόρτα της εξόδου» και τον Μεχντί Μπενατιά να είναι στη κορυφή της λίστας για την αντικατάσταση του.

Οι αλλαγές στην Μαρσέιγ συνεχίζονται, αφού μετά την απομάκρυνση του Χαβιέ Ριμπάλτα, ο αθλητικός διευθυντής Ντέιβιντ Φρίο θα αποχωρήσει επίσης σύντομα από την Μασσαλία. 

Όπως αναφέρει το γαλλικό μέσο, RMC, πρώτος στόχος για να καλύψει την θέση, είναι ο πρώην κεντρικός αμυντικός, Μεχντί Μπενατιά. Εντύπωση προκάλεσε η απουσία του Φρίο μάλιστα, από την τελευταία «ανοικτή» προπόνηση της Μαρσέιγ την Τρίτη (17/10), καθώς η παρουσία του ήταν αδιάκοπη κατά το διάστημα της θητείας του.

Η Μαρσέιγ αναζητά για την συγκεκριμένη θέση ένα συγκεκριμένο προφίλ ανθρώπου. Αναζητά έναν αθλητικό διευθυντή ικανό να έχει ισχυρό δεσμό τόσο με το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου όσο και με το επαγγελματικό επιτελείο. Ο Μπενατιά, έχει την εκτίμηση του προέδρου, Πάμπλο Λονγκόρια και δείχνει να βρίσκεται κοντά στην ανάληψη της θέσης.

Θυμίζουμε, η Μαρσέιγ αποτελεί και προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ στους ομίλους του UEFA Europa League, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, την Πέμπτη (26/10, 19:45) στη Μασσαλία. 

Μια αναμέτρηση πολύ κομβική για την εξέλιξη του συγκεκριμένου ομίλου, αλλά και για το ευρωπαϊκό μέλλον της ΑΕΚ για τη φετινή σεζόν, αφού σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος θα έχει σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι στους Γάλλους. Φυσικά, θα απομένουν ακόμα τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια και το έργο της Ένωσης θα είναι ακόμα πιο δύσκολο στη συνέχεια.

Ο 2ος όμιλος διαμορφώνεται μέχρι στιγμής, με την ΑΕΚ να βρίσκεται στη κορυφή με 4 βαθμούς, με 2 βαθμούς ακολουθούν Μαρσέιγ και Άγιαξ, ενώ με μόλις έναν βαθμό ακολουθεί η Μπράιτον.