Για την πρώτη νίκη ο ΠΑΟΚ, θετικό αποτέλεσμα θέλει ο Ολυμπιακός στη Σουηδία

Ροντινέι και Καμαρά

i

©Intime

Για την πρώτη νίκη ο ΠΑΟΚ, θετικό αποτέλεσμα θέλει ο Ολυμπιακός στη Σουηδία

Κώστας Τόπας 09:28 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:36 - 24.10.2024

Πλούσια είναι η δράση στην 3η αγωνιστική του Europa League με τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τη Βικτόρια Πλζεν και του Ολυμπιακού με τη Μάλμε, να ξεχωρίζουν.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα (23/10, 19:45) την Βικτόρια Πλζεν για την 3η αγωνιστική της League Phase στο Europa League, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να παραμένει χωρίς βαθμούς στη διοργάνωση. Στην πρεμιέρα, οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν ήττα από τη Γαλατασαράι 3-1, ενώ τη 2η αγωνιστική η Στεάουα έφυγε με το τρίποντο (1-0) από την Τούμπα.

Παρόλα αυτά με τον κόσμο στο πλευρό του και με τον Τισουντάλι να επιστρέφει στην αποστολή του, ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει την κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν. Το παρών στην αποστολή δίνει και ο Μπάμπα. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Σορετίρε, ο οποίος έμεινε εκτός.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Όττο, Κετζιόρα, Θυμιάνης, Κόλεϊ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ, Μπράντον.

Από την άλλη, η Βικτόρια Πλζεν παραμένει αήττητη στη διοργάνωση, χωρίς ωστόσο να έχει κάποια νίκη στον απολογισμό της. Στην πρεμιέρα πήρε τον βαθμό στις καθυστερήσεις στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ισοφαρίζοντας σε 3-3, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα κόντρα στη Λουντογκόρετς.

Για την αντίδραση ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει στραμμένο το βλέμμα του στην αποψινή (24/10, 22:00) εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Μάλμε, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.

Ο Ολυμπιακός έχει επιστροφές στην αποστολή του, με τους Γουίλιαν, Ρέτσο και Ζέλσον Μαρτίνς να επιστρέφουν σε αυτή δίνοντας βάθος και επιλογές στον Βάσκο τεχνικό.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Ολιβέιρα, Μπακούλας, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας.

Η Μάλμε από την πλευρά της βρίσκεται σε φουλ ρυθμό, καθώς το πρωτάθλημα στη Σουηδία είναι στην τελική ευθεία και θα ψάξει τη νίκη στην έδρα της. Μέχρι τώρα στο Europa μετρά μία νίκη και μία ήττα.

Ετσ, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 3 πόντους μετά το τέλος δύο πρώτων παιχνιδιών στη διοργάνωση, έχοντας από μία νίκη και μία ήττα. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το αριστερό στην έδρα της Λυών (2-0), αλλά έκανε το καθήκον του με εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Μπράγκα (3-0). Την ίδια ώρα, η Μάλμε μπήκε με ήττα στη διοργάνωση από τη Ρέιντζερς (0-2), αλλά στη συνέχεια πέρασε από την έδρα της Καραμπάγκ (1-2).