Γκέλα στην πρεμιέρα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ισοπαλία ανάμεσα σε Νις και Σοσιεδάδ
i

©imago

Γκέλα στην πρεμιέρα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ισοπαλία ανάμεσα σε Νις και Σοσιεδάδ

Δημήτρης Χούπης 00:13 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:15 - 26.09.2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γκέλαρε στην πρεμιέρα του Europa League αφού ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Τβέντε, την ίδια ώρα που χωρίς νικητή (1-1) έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Νις και Σοσιεδάδ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στο Europa League, αφού ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Τβέντε στην Αγγλία. Οι Ολλανδοί απείλησαν πρώτοι, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» άνοιξαν το σκορ στο 35ο λεπτό.

Ο Έρικσεν βρήκε χώρο μέσα στην περιοχή και με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ωστόσο στη συνέχεια οι παίκτες της Τβέντε πίεσαν και βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 68ο λεπτό με τον Λάμερς, ο οποίος με ένα έξυπνο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.

Νις - Σοσιεδάδ

Την ίδια ώρα στη Γαλλία Νις και Σοσιεδάδ ήρθαν ισόπαλες 1-1. Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος δεν είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά στο 18ο λεπτό οι Βάσκοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπαρενετσέα με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 45ο λεπτό όμως οι Γάλλοι ισοφάρισαν με τον Ροσάριο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών και με ένα σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.

Ντιναμό Κιέβου - Λάτσιο

Εύκολη νίκη πήρε η Λάτσιο η οποία επικράτησε με 3-0 της Ντιναμό Κιέβου. Ο Μπουλαγιέ Ντιά άνοιξε το σκορ 5', στο 34' ο Ντελέ - Μπασιρού έκανε το 2-0 και ένα λεπτό μετά ο Ντιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την ομάδα της Ρώμης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας: