Γλίτωσε την ήττα στις καθυστερήσεις η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ήττα για την προβληματική Ρόμα από την Έλφσμποργκ
i

©imago

Γλίτωσε την ήττα στις καθυστερήσεις η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ήττα για την προβληματική Ρόμα από την Έλφσμποργκ

Δημήτρης Χούπης 00:02 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:03 - 04.10.2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρη στο γκολ του Μαγκουάιρ στο 90+1' πήρε την ισοπαλία (3-3) κόντρα στην Πόρτο, την ίδια ώρα που η Ρόμα συνεχίζει να προβληματίζει καθώς ηττήθηκε με 0-1 από την Έλφσμποργκ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γλίτωσε την ήττα στις καθυστερήσεις, αφού ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Πόρτο χάρη στο γκολ του Μαγκουάιρ στο 90+1'.

Σε ένα... τρελό πρώτο ημίχρονο οι «κόκκινοι διάβολοι» μπήκαν δυναμικά και σκόραραν δις μέσα σε είκοσι λεπτά. Ο Ράσφορντ άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό και ο Χόιλουντ μετά από ασίστ του Άγγλου στο 20' έκανε δύο τα τέρματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Σβηστά» η Τότεναμ έκανε το 2/2 κόντρα στη Φερεντσβάρος - Τεράστιο διπλό της Άντερλεχτ στην έδρα της Σοσιεδάδ
EUROPA LEAGUE

21:47 - 03.10.2024

«Σβηστά» η Τότεναμ έκανε το 2/2 κόντρα στη Φερεντσβάρος - Τεράστιο διπλό της Άντερλεχτ στην έδρα της Σοσιεδάδ

Η Τότεναμ έκανε το 2/2 στο Europa League νικώντας με 2-1 τη Φερεντσβάρος, ενώ την ίδια ώρα η Άντερλεχτ πήρε τεράστιο διπλό στην Ισπανία επικρατώντας της Σοσιεδάδ με 2-1.

Παρόλα αυτά από εκεί και πέρα άρχισε η κατάρρευση των παικτών του Τεν Χαχ. Στο 27' η Πόρτο μείωσε με τον Πεπέ και επτά λεπτά μετά ισοφάρισε με τον Ομορντιόν. Η πορτογαλική ομάδα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου απείλησε και στο 50ο λεπτό βρήκε και τρίτο γκολ με τον Ομορντιόν που σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα αφού στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισαν σε 3-3 με τον Μαγκουάιρ.

Έλφσμποργκ - Ρόμα

Την ίδια ώρα η Ρόμα συνεχίζει να προβληματίζει, καθώς ηττήθηκε με 0-1 από την Έλφσμποργκ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Europa League.

Το πρώτο μέρος πέρασε χωρίς τις πολλές στιγμές με τη σουηδική ομάδα να κερδίζει πέναλτι στο 43ο λεπτό. Ο Μπαϊντού ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 1-0 της Έλφσμποργκ. Στη συνέχεια η Ρόμα προσπάθησε να απειλήσει, χωρίς όμως επιτυχία αφού οι γηπεδούχοι είχαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία.

Μοναδική φορά που η ομάδα της Ρώμης βρήκε χώρο στην αντίπαλη άμυνα ήταν στο 76ο λεπτό με τον Πελεγκρίνι να σουτάρει, αλλά να μην του κάνει η μπάλα το χατίρι αφού πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Η επόμενη αγωνιστική

Η βαθμολογία