Η Μπόντο Γκλιμτ «σόκαρε» την Μπράγκα στο τελευταίο λεπτό - Ζορίστηκε η Γαλατά με Έλφσμποργκ
i

©imago

Η Μπόντο Γκλιμτ «σόκαρε» την Μπράγκα στο τελευταίο λεπτό - Ζορίστηκε η Γαλατά με Έλφσμποργκ

Νεφέλη Μπισμπίκη 20:16 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:20 - 23.10.2024

Η Γαλατασαράι αν και τα βρήκε δύσκολα στο δεύτερο μέρος, νίκησε την Έλφσμποργκ με σκορ 4-3, ενώ η Μπόντο Γκλιμτ έφυγε με διπλό, αφήνοντας έκπληκτη την Μπράγκα με γκολ στις καθυστερήσεις.

Γαλατασαράι – Έλφσμποργκ 4-3

Ό,τι ήθελε έκανε η Γαλατασαράι στο πρώτο ημίχρονο, καθώς ήταν ανώτερη των Σουηδών, με πλήρη έλεγχο του ματς. Το σκορ άνοιξε ο Μάουρο Ικάρντι στο 28΄, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, ο Πέτερσον της Έλφσμποργκ, έστειλε την μπάλα σε λάθος εστία, γράφοντας το 2-0. Στο 44ο λεπτό, έπειτα από ένα εξαιρετικό τελείωμα του Γιλμάζ, οι Τούρκοι πήγαν με αέρα τριών τερμάτων στα αποδυτήρια.

Οι Σουηδοί όμως επέστρεψαν αγνωριστοι στο δεύτερο μέρος του αγώνα, μειώνοντας με δύο γκολ, το ένα στο 52' και το άλλο ύστερα από εκτέλεση πέναλτι στο 65'. Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και στο 83' με το γκολ του Ακγκιούν, γράφτηκε το 4-2. Μία τελευταία προσπάθεια έκαναν οι φιλοξενούμενοι μειώνοντας σε 4-3 με τον Λάρσον, αλλά αυτό δεν κατάφερε να τους δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μπράγκα – Μπόντο Γκλιμτ 1-2

Στο δεύτερο ματς του Europa League, η Μπράγκα υποδέχτηκε τη Μπόντο Γκλιμτ, με τους Πορτογάλους να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο. Ευκαιρίες υπήρχαν και από τις δύο ομάδες, καμία όμως δεν βρήκε δίχτυα.

Η Μπόντο Γκλιμπ άνοιξε το σκορ στο 53΄ με τον Έβγεν κάνοντας το 0-1. Ωστόσο η Μπράγκα δεν άφησε την χαρά των Νορβηγών να διαρκέσει πολύ και απάντησε με γκολ του Νιακατέ στο 64'. Ακρίβως μετά από ένα λεπτό, ο σκόρερ των Πορτογάλων, αποβλήθηκε από το ματς, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Ο Νίελσεν πάγωσε το γήπεδο στο 90+4', γράφοντας το 1-2 και χαρίζοντας την νίκη στην Μπόντο Γκλιμτ.