Ούτε τώρα νίκη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Σβηστά» το 3/3 για την Τότεναμ
i

©imago

Ούτε τώρα νίκη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Σβηστά» το 3/3 για την Τότεναμ

Δημήτρης Χούπης 23:58 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:01 - 25.10.2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τώρα αφού ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, «σβηστό»... τρίποντο για την Τότεναμ που επικράτησε με 1-0 της Άλκμααρ και έκανε το 3/3.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει χωρίς νίκη στο Europa League, αφού ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Φενέρμπαχτσε για την τρίτη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ. Στο 15ο λεπτό ο Ζίρκζεϊ έδωσε στον Έρικσεν κι αυτός με... κεραυνό μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για τους «κόκκινους διαβόλους». Στη συνέχεια όμως η τουρκική ομάδα πήρε μέτρα και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.

Τελικά τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους η Φενέρμπαχτσε ισοφάρισε με τον Ελ Νεσίρι. Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν και μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Τότεναμ - Άλκμααρ

Η Τότεναμ συνεχίζει αήττητη στο Europa League αφού νίκησε με 1-0 την Άλκμααρ για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Λονδίνου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά όχι τις πολλές ευκαιρίες για να απειλήσει. Στο 52ο λεπτό τα «σπιρούνια» άνοιξαν το σκορ με τον Ριτσάρλισον να ευστοχεί από τα έντεκα μέτρα για το 1-0. Στο 86ο λεπτό η κατάσταση έγινε πιο εύκολη για την Τότεναμ αφού η Άλκμααρ έμεινε με δέκα λόγω της αποβολής του Βολφ.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία