Πέρασε άνετα από την έδρα της Μάλμε για τη Ρέιντζερς - Με το... δεξί και η Φενέρμπαχτσε
i

©imago

Πέρασε άνετα από την έδρα της Μάλμε για τη Ρέιντζερς - Με το... δεξί και η Φενέρμπαχτσε

Δημήτρης Χούπης 21:42 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:44 - 26.09.2024

Η Ρέιντζερς πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μάλμε επικρατώντας με 2-0, την ίδια ώρα που η Φενέρμπαχτσε νίκησε με 2-1 την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Η Ρέιντζερς ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις της στο Europa League νικώντας με 2-0 τη Μάλμε στη Σουηδία.

Μόλις στα 56'' οι «τζέρις» άνοιξαν το σκορ με τον Μπαϊράμι, ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 1-0 για τη σκωτσέζικη ομάδα. Λίγο μετά η Μάλμε ισοφάρισε με τον Ισάακ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Παρόλα αυτά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Ρέιντζερς είχε τον πρώτο λόγο, χάνοντας μάλιστα δυο καλές ευκαιρίες για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η κατάσταση ήταν ίδια με τη Ρέιντζερς να κρατάει με σχετική ευκολία το προβάδισμα. Στο 76' οι «τζέρις» βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον ΜακΚόσλαντ, ο οποίος έκανε ένα ωραίο σουτ από το όριο της περιοχής και πέτυχε το 2-0.

Φενέρμπαχτσε - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Την ίδια ώρα η Φενέρμπαχτσε πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Στην αρχή της αναμέτρησης η βελγική ομάδα είχε το πάνω χέρι, αλλά η Φενέρμπαχτσε άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό. Ο Μπεκιάο πήρε μια κεφαλιά και ο Σογιουτζού με γυριστό έκανε το 1-0. Από εκεί και έπειτα η τουρκική ομάδα είχε καλές στιγμές με τον Ελ Νεσύρι και τον Καχβετζί, ενώ στο 74ο λεπτό η Ουνιόν έμεινε με δέκα λόγω της αποβολής του Κέβιν ΜακΆλιστερ.

Στο 82ο λεπτό η Φενέρμπαχτσε καθάρισε την υπόθεση νίκη με τον Μπεργκές να στέλνει την μπάλα άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 90+4' ο Σάικς διαμόρφωσε το τελικό 2-1.