Ορίστηκε στην πρεμιέρα του Europa League ο Σιδηρόπουλος

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος σε αναμέτρηση της Super League

i

© Intime

Ορίστηκε στην πρεμιέρα του Europa League ο Σιδηρόπουλος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:43 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:43 - 23.09.2024

Σε ματς του UEFA Europa League ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος θα ταξιδέψει στο Αμβούργο για την πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Εβδομάδα Europa League είναι αυτή που ακολουθεί και η Ελλάδα θα ψάξει βαθμούς δια των εκπροσώπων της, αφού ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αναμένεται να δώσουν τις δικές τους μάχες. Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ταξιδεύει στην Τουρκία για να παίξει με τη Γαλατασαράι και οι Πειραιώτες στη Γαλλία για να κοντραριστούν με τη Λυών.

Όμως οι δύο δεν είναι οι μοναδικοί εκπρόσωποι της χώρας στο Europa League, αφού οι αναμετρήσεις περιλαμβάνουν και ορισμό Έλληνα διαιτητή. Ο λόγος για τον Τάσο Σιδηρόπουλο, ο οποίος θα δηλώσει το «παρών» στην αναμέτρηση της Ντινάμο Κιέβου - Λάτσιο. Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κοσταράς και Λάζαρος Δημητριάδης, ενώ τέταρτος θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς. Τέλος, στο VAR θα βρίσκεται ο Άγγελος Ευαγγέλου, μαζί με τον Βέλγο AVAR, Μπραμ Βαν Ντριέσε.

Όσο για την τοποθεσία διεξαγωγής του αγώνα, αυτή θα είναι το Αμβούργο και συγκεκριμένα η έδρα της ομώνυμης ομάδας «Volksparkstadion». Ο λόγος δεν είναι άλλος από την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία και επομένως τα ματς των ομάδων από τη χώρα γίνονται σε διάφορα γήπεδα της Ευρώπης.

Διαιτητής από το πάνω «ράφι» στο Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Βόλου εκτός έδρας με 4-1 κι επέστρεψε στις νίκες παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο στο Πανθεσσαλικό. Τώρα οι Θεσσαλονικείς στρέφουν την προσοχή τους στην πρώτη τους ευρωπαϊκή μάχη για τη League Phase του Europa League, κόντρα στην Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη το βράδυ της Τετάρτης (25/09, 22:00)

Για την εν λόγω αναμέτρηση, η UEFA όρισε τον Ισπανό Αλεχάντρο Χοσέ Ερνάντες. Ο 41χρονος που είναι γεννημένος στα Κανάρια Νησιά θα έχει βοηθούς του, τους Χοσέ Ναράνχο και Ντιέγκο Σαντσες Ρόχο, ενώ 4ος θα είναι ο Χοσέ Λουίς Μουνουέρα, όλοι συμπατριώτες του.

Στο VAR, επίσης, θα είναι ισπανική ομάδα, με πρώτο τον Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε και βοηθό του, τον Γκιγιέρμο Κουάρδα.

Με 219 παιχνίδια στη La Liga στο παλμαρέ του, ο Ερνάντες θεωρείται όχι άδικα ένας από τους πιο έμπειρους διαιτητές στην Ισπανία και φέτος έχει διευθύνει συνολικά πέντε ματς, ένα για τα προκριματικά του Champions League (Μίντιλαντ – Σλοβαν Μπρατισλάβας 1-1), ένα για το νέο Champions League (Γιουβέντους – Αϊντχόβεν 3-1) και τρία για το ισπανικό πρωτάθλημα (Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ράγιο 1-2, Μπιλμπάο – Ατλέτικο 0-1 και Βαλένθια – Τζιρόνα 2-0).