«Σβηστά» η Τότεναμ έκανε το 2/2 κόντρα στη Φερεντσβάρος - Τεράστιο διπλό της Άντερλεχτ στην έδρα της Σοσιεδάδ
i

©imago

«Σβηστά» η Τότεναμ έκανε το 2/2 κόντρα στη Φερεντσβάρος - Τεράστιο διπλό της Άντερλεχτ στην έδρα της Σοσιεδάδ

Δημήτρης Χούπης 21:47 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:50 - 03.10.2024

Η Τότεναμ έκανε το 2/2 στο Europa League νικώντας με 2-1 τη Φερεντσβάρος, ενώ την ίδια ώρα η Άντερλεχτ πήρε τεράστιο διπλό στην Ισπανία επικρατώντας της Σοσιεδάδ με 2-1.

Η Τότεναμ πέρασε «σβηστά» από τη Βουδαπέστη επικρατώντας με 2-1 της Φερεντσβάρος για τη 2η αγωνιστική του Europa League.

Η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου ξεκίνησε καλά, αλλά δέχτηκε πρώτη γκολ από τον Τσίβιτς, το οποίο όμως ακυρώθηκε. Στο 23ο λεπτό τα «σπιρούνια» άνοιξαν το σκορ με τον Σάαρ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αμυντικής λειτουργίας των Ούγγρων και έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια η Τότεναμ είχε τις ευκαιρίες για το 2-0 το οποίο πέτυχε στο 86ο λεπτό με τον Μπρέναν Τζόνσον. Ο νεαρός επιθετικός βρέθηκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Ωστόσο η Φερεντσβάρος πέντε λεπτά μετά σκόραρε με τον Βάργκα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Σοσιεδάδ - Άντερλεχτ

Την ίδια ώρα η Άντερλεχτ πήρε τεράστιο διπλό στην Ισπανία επικρατώντας με 2-1 της Σοσιεδάδ.

Οι Βάσκοι ξεκίνησαν δυναμικά και μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Σαντίκ. Ωστόσο στο 28' η βελγική ομάδα ισοφάρισε με τον Ντρέιερ, ο οποίος με χαμηλό σουτ πέτυχε το 1-1. Πριν το ημίχρονο μάλιστα η Άντερλεχτ πέτυχε την ανατροπή με τον Ρεμίρο, ο οποίος με ένα φοβερό βολέ έκανε το 1-2.

Η Σοσιεδάδ στη συνέχεια πίεσε για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν τα κατάφερε και τελικά η Άντερλεχτ πήρε μια μεγάλη νίκη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: