Εβδομάδα εξελίξεων για την ΑΕΚ

Ριμπάλτα - Φωτ. IMAGO

i

Χαβιέ Ριμπάλτα

Εβδομάδα εξελίξεων για την ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 12:17 - 07.10.2024

Ήδη από την προηγούμενη Πέμπτη ξεκίνησε στην Ένωση μια διαδικασία αλλαγών στο οργανόγραμμα που αναμένεται να συνεχιστεί μέσα στις επόμενες μέρες

Στην ΑΕΚ όλο το βάρος και όλο το ενδιαφέρον είχε πέσει στο ματς με τον Παναιτωλικό τόσο το Σάββατο που ήταν και η μέρα του παιχνιδιού, όσο και την Κυριακή για λόγους που ήταν κακοί και αφορούσαν τα διαιτητικά λάθη. Δεδομένα το τι έγινε και τι δεν έγινε στο Αγρίνιο και πως θα διορθωθεί για τη συνέχεια μετά την διακοπή, θα συζητηθεί στα Σπάτα. Όμως οι επόμενες μέρες για την ΑΕΚ, αναμένεται να φέρουν εξελίξεις και στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ.

Είναι εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί και ουσιαστικά έχουν ξεκινήσει από την Πέμπτη. Υπάρχει η παραίτηση του Εκτελεστικού διευθυντή Παναγιώτη Κονέ. Είναι πολύ πιθανό τις επόμενες μέρες να υπάρξει και αποχώρηση του τεχνικού διευθυντή Ράντεκ Κουχάρσκι. Ίσως και κάποια άλλη αποχώρηση. Δεδομένα επίσης θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες το τοπίο με τον Χαβιέ Ριμπάλτα.

Όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.gr, έχουν γίνει προχωρημένες επαφές με τον 44χρονο Ισπανό παράγοντα. Ακόμα και εκ του σύνεγγυς συναντήσεις επί ελληνικού εδάφους. Είναι ένα ζήτημα που η ΑΕΚ θέλει να το προχωρήσει και να το τελειώσει και μάλιστα άμεσα. Και φυσικά έχει και σημασία ο ρόλος για τον οποίο προορίζεται ο Ριμπάλτα. Όπως και η περαιτέρω ανακατατάξεις που ενδεχομένως να προκύψουν, αν και εφόσον προχωρήσει και κλείσει ο Ισπανός.