Εβδομάδα με λευκό ιατρικό δελτίο στην ΑΕΚ, Σαββατοκύριακο με ξεκούραση

Εβδομάδα με λευκό ιατρικό δελτίο στην ΑΕΚ, Σαββατοκύριακο με ξεκούραση

Κώστας Τσίλης 14:44 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:45 - 11.10.2024

Ο Αλμέιδα μετρά πλέον στο απουσιολόγιο του μόνο τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του, ενώ έδωσε διήμερο ρεπό

Προφανώς και ο Ματίας Αλμέιδα εξακολουθεί να έχει την αγωνία του, ξέροντας πως υπάρχουν πολλοί διεθνείς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που είναι διασκορπισμένοι στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Όμως πλην αυτού, όλα τα υπόλοιπα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι, έχουν πολύ καλά μαντάτα.

Ο Αλμέιδα έχει ένα λευκό ιατρικό δελτίο. Έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς δουλειάς και ο Μόουζες Οντουμπάτζο αλλά και ο Έρικ Λαμέλα, ο οποίος είχε κάποιες μικρές ενοχλήσεις στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας. Εξ ου και δεν ήταν στην αποστολή για το Αγρίνιο. Όμως πλέον και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός συμμετέχει κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα σε φουλ ρυθμούς δουλειάς.

Πρακτικά πλέον, στο απουσιολόγιο του Αλμέιδα, υπάρχουν μόνο όσοι έχουν φύγει για τις υποχρεώσεις με την εθνική τους ομάδα. Κάτι που φυσικά και έχει τεράστια σημασία για τον Αργεντινό τεχνικό, ειδικά από την στιγμή που ακολουθεί σε δέκα μέρες το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πάντως προς το παρόν, ο Αλμέιδα έδωσε στους παίκτες του την ευκαιρία να πάρουν μια γερή ανάσα. Το πρόγραμμα για το Σαββατοκύριακο περιλαμβάνει ρεπό. Διήμερο. Και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν ξανά ραντεβού την Δευτέρα στα Σπάτα για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για τον ΠΑΟΚ.