«Λευκή» ισοπαλία στο Γκούντισον ανάμεσα σε Έβερτον και Νιούκαστλ

«Λευκή» ισοπαλία στο Γκούντισον ανάμεσα σε Έβερτον και Νιούκαστλ

Δημήτρης Χούπης 21:30 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:33 - 05.10.2024

Έβερτον και Νιούκαστλ ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Premier League.

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι στο Γκούντισον Παρκ ανάμεσα στην Έβερτον και τη Νιούκαστλ για την 7η αγωνιστική της Premier League. Σε ένα παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες οι «καρακάξες» έφτασαν τα τρία ματς χωρίς νίκη, ενώ από την άλλη η Έβερτον παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού παρά την ισοπαλία.

Στο πρώτο μέρος οι «καρακάξες» είχαν τις περισσότερες καλές στιγμές με τον Μπρούνο Γκιμαράες να απειλεί μόλις στο 6ο λεπτό. Ωστόσο η Έβερτον ανέβηκε στη συνέχεια και στο 18' σκόραρε με τον Ντουκουρέ, του οποίο το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 35ο λεπτό η Νιούκαστλ είχε μοναδική ευκαιρία για το 1-0, με την εκτέλεση πέναλτι του Γκόρντον, αλλά ο Πίκφορντ είπε «όχι».

Επέστρεψε στις νίκες με καταπληκτικό Κόβατσιτς η Σίτι - Ο φοβερός Σακά... καθάρισε για την Άρσεναλ
PREMIER LEAGUE

18:59 - 05.10.2024

Επέστρεψε στις νίκες με καταπληκτικό Κόβατσιτς η Σίτι - Ο φοβερός Σακά... καθάρισε για την Άρσεναλ

Η Μάντσεστερ Σίτι με πρωταγωνιστική τον Κόβατσιτς επικράτησε με 3-2 της Φούλαμ, την ίδια ώρα που ο Σακά με δύο ασίστ και ένα γκολ έδωσε τη νίκη με 3-1 στην Άρσεναλ απέναντι στη Σαουθάμπτον.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα ευκαιρία για το γκολ αλλά ο Ζοέλιντον έστειλε την μπάλα έξω. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Έντι Χάου έψαχναν το 1-0, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις έξω από την αντίπαλη περιοχή.

Αντίθετα τα «ζαχαρωτά» είχαν μια καλή στιγμή με τον Γκεγιέ στο 68ο λεπτό. Κάπως έτσι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Η επόμενη αγωνιστική

Η βαθμολογία