Απίστευτες σκηνές: Οπαδοί της Έβερτον έφτασαν ως τα τρένα για να τα ψάλλουν στους παίκτες μετά την «τεσσάρα» από την Τότεναμ

Έβερτον

Απίστευτες σκηνές: Οπαδοί της Έβερτον έφτασαν ως τα τρένα για να τα ψάλλουν στους παίκτες μετά την «τεσσάρα» από την Τότεναμ

Κώστας Τόπας 09:33 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:33 - 26.08.2024

Οπαδοί της Έβερτον ήταν εξαγριωμένοι μετά την βαριά ήττα με 4-0 από την Τότεναμ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν κατά των παικτών, οι οποίοι έπαιρναν τον δρόμο της επιστροφής από το Βόρειο Λονδίνο με τρένο.

Η ομάδα του Σον Ντάις ηττήθηκε στο βόρειο Λονδίνο με 4-0 από την Τότεναμ, χάρη στα χτυπήματα των Ιβ Μπισουμά, Κριστιάν Ρομέρο καθώς και των δύο τερμάτων που πέτυχε ο Σον. Με αυτόν τον τρόπο, η Έβερτον παραμένει η ομάδα στην Premier League χωρίς βαθμούς αλλά και χωρίς γκολ μετά τους δύο πρώτους αγώνες της, έχοντας διαφορά τερμάτων -7.

Μετά από αυτή την οδυνηρή ήττα με 4-0, μερικοί οπαδοί της Έβερτον συγκεντρώθηκαν στο σταθμό του τρένου για να αποδοκιμάσουν τους παίκτες, οι οποίοι περπατήσουν κατά μήκος της πλατφόρμας για να επιβιβαστούν.

Αφού το το βίντεο έγινε viral στα social media, ο Νιλ Μωπαί της Έβερτον δημοσίευσε στο X: «Φανταστείτε μια άλλη δουλειά όπου είναι κανονικό να δεχόμαστε τέτοια κακοποίηση. Να τριγυρνάτε σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό για να ουρλιάζετε σε άντρες που κάνουν το καλύτερο δυνατό».

Η Έβερτον ξεκίνησε τη σεζόν στην Premier League με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, χάνοντας εντός έδρας 3-0 από την Μπράιτον. Πλέον, η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από τους «Spurs» έχει ήδη μετατρέψει την ατμόσφαιρα τοξική στους οπαδούς, εν μέσω φόβων που θα μπορούσε να είναι άλλη μια μάχη για τον υποβιβασμό.

Τα «ζαχαρωτά« έχουν τώρα αγώνες back-to-back εντός έδρας πριν από τη διεθνή διακοπή. Πρώτα θα αντιμετωπίσουν τη Ντονκάστερ στο Carabao Cup την Τρίτη (27/08, 21:45) κι έπειτα την Μπόρνμουθ το επόμενο Σαββατοκύριακο (31/08, 17:00) για το πρωτάθλημα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!