Η δεύτερη συνεργασία με Μαρινάκη και οι δύο θητείες δίπλα στον Αλαφούζο – Ποια είναι η «Σιδηρά Κυρία» Εύη Κουτσαυτάκη

Η Εύη Κουτσαυτάκη

Η δεύτερη συνεργασία με Μαρινάκη και οι δύο θητείες δίπλα στον Αλαφούζο – Ποια είναι η «Σιδηρά Κυρία» Εύη Κουτσαυτάκη

Γιώργος Σακελλαρίου 20:43 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:46 - 19.09.2024

Η Εύη Κουτσαυτάκη αποκαλείται «Σιδηρά Κυρία» στην Ελληνική τηλεόραση. Θα συνεργαστεί δεύτερη φορά με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ είχε δύο θητείες δίπλα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζο.

Η ανακοίνωση της πρόσληψη της Εύης Κουτσαυτάκη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη.

Η «Σιδηρά Κυρία», όπως αποκαλείται, της ελληνικής τηλεόρασης, αποχώρησε τον περασμένο Ιούλιο από τον ΣΚΑΪ ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζου και τότε σε ρεπορτάζ αναφερόταν: «Όσον αφορά την Εύη Κουτσαυτάκη, κάποιοι λένε πως κοιτάζει προς την πλευρά του Open.

Άλλοι θεωρούν πως ετοιμάζεται για την Alter Ego για να συνεργαστεί ξανά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη…».

Τελικά, το δεύτερο σενάριο έγινε πράξη. Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός ή για την ακρίβεια ο Μαρινάκης, αποφάσισε για δεύτερη φορά να συνεργαστεί με την Εύη Κουτσαυτάκη. Όχι όμως σε όμιλο επιχειρήσεων του, αλλά στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την κ. Εύη Κουτσαυτάκη στην θέση της διευθύνουσας συμβούλου», αναφέρεται στην ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ, που ασφαλώς έχει σε ένα καίριο πόστο μία γυναίκα με μεγάλη εμπειρία.

Η Εύη Κουτσαφτάκη, CEO του ΣΚΑΪ και δεξί χέρι του Γιάννη Αλαφούζου, αποτέλεσε πριν δύο μήνες παρελθόν για τον ΣΚΑΪ.

Η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, είπε «αντίο» στον σταθμό του Φαλήρου, έπειτα από δύο σεζόν, όπου έπεσαν οι μετοχές του καναλιού στο χρηματιστήριο της τηλεθέασης.

Στα δημοσιεύματα τονιζόταν: «Στην Εύη Κουτσαυτάκη χρεώθηκαν το προηγούμενο διάστημα το αποτυχημένο άνοιγμα του ΣΚΑΪ στην ψυχαγωγία, το οποίο ολοκληρώνεται με την κατάργηση των ζωντανών ψυχαγωγικών εκπομπών και της μυθοπλασίας και αντικατάστασή τους από reality.

Χαρακτηριστικός είναι και ο τρόπος που την αποχαιρέτησε στην τελευταία εκπομπή της η Φαίη Σκορδά, η οποία αναφέρθηκε στο πρόσωπό της με μεγάλη ευγνωμοσύνη και συγκίνηση».

Ο Αλαφούζος με την Κουτσαυτάκη

Το παρελθόν

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του καναλιού είχε επιστρέψει στο Φάληρο το 2017 μετά από θητεία δύο χρόνων στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Είχε προηγηθεί η έξοδός της από τον ΣΚΑΪ την άνοιξη του 2015 και τότε της χρεώνονταν προστριβές με τον Σταμάτη Μαλέλη.

Τον Απρίλιο του 2015, στην ανακοίνωση για το διαζύγιο με τον ΣΚΑΪ αναφερόταν: «H κυρία Ευαγγελία Κουτσαυτάκη στέλεχος του Ομίλου ΣΚΑΙ μετά από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας και εξαιρετικής συνεργασίας αποχωρεί.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο λόγος και το ποσό που έκανε δωρεά σε σύλλογο του Νότιγχαμ - «Καλύτερα να καθίσεις», σχολίασαν έκπληκτοι Άγγλοι παράγοντες για τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού
PREMIER LEAGUE

19:03 - 19.09.2024

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο λόγος και το ποσό που έκανε δωρεά σε σύλλογο του Νότιγχαμ - «Καλύτερα να καθίσεις», σχολίασαν έκπληκτοι Άγγλοι παράγοντες για τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ Βαγγέλης Μαρινάκης δώρισε χρήματα σε ερασιτεχνικό κλαμπ για ν’ αποκαταστήσει τις ζημιές στις εγκαταστάσεις του.

H κυρία Ευαγγελία Κουτσαυτάκη υπήρξε Οικονομική Διευθύντρια για πολλά χρόνια και από τον Οκτώβριο του 2013 εκτελούσε και τα καθήκοντα της Αναπληρώτριας Διευθύνουσας Συμβούλου στον Όμιλο ΣΚΑΪ.

Η Διοίκηση του ΣΚΑΪ θα ήθελε να ευχαριστήσει την κυρία Ευαγγελία Κουτσαυτάκη και να της ευχηθεί καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα».

Στην ανακοίνωση του περασμένου Ιουλίου για το δεύτερο διαζύγιο με την Κουτσαυτάκη, τονιζόταν:

«Ο Όμιλος ΣΚΑΪ και η Διευθύνουσα Σύμβουλος κυρία Εύη Κουτσαυτάκη ολοκληρώνουν την συνεργασία τους, μετά από κοινού ληφθείσα απόφαση.

Η κυρία Κουτσαυτάκη διετέλεσε για πολλά έτη ανώτατο στέλεχος του Ομίλου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχημένη πορεία του, με ενέργειες που είχαν ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, την επίτευξη κερδοφόρων χρήσεων σε μία δύσκολη αγορά.

Η Διοίκηση του Ομίλου ΣΚΑΪ την ευχαριστεί θερμά και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της βήματα».