Ευχάριστη εξέλιξη στην Ολλανδία: «Στο νοσοκομείο ο Φέσεν έχει τις αισθήσεις του»

Ευχάριστη εξέλιξη στην Ολλανδία: «Στο νοσοκομείο ο Φέσεν έχει τις αισθήσεις του»

Sportal newsroom 01:04 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 14.08.2024

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από τα ολλανδικά ΜΜΕ αναφορικά με τον Ετιέν Φέσεν, τονίζοντας πως ο παίκτης ανέκτησε τις αισθήσεις του και βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Σοκ στην ποδοσφαιρική κοινότητα προκάλεσε ο τραυματισμός του Ετιέν Φέσεν, ο οποίος αποχώρησε σε λιπόθυμη κατάσταση στην αναμέτρηση του Άγιαξ με τη Βάαλβαϊκ. Ο γκολκίπερ της δεύτερης δέχθηκε χτύπημα από τον Μπράιν Μπρόμπεϊ, χάνοντας τις αισθήσεις του. 

Όπως μετέδωσαν τα ολλανδικά ΜΜΕ, ο τερματοφύλακας είναι καλά στην υγεία του και ανέκτησε τις αισθήσεις του, ωστόσο βρίσκεται στο νοσοκομείο μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάστασή του. 

«Ο Ετιέν Φέσεν μεταφέρθηκε τώρα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και έχει τις αισθήσεις του. Το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ας ελπίσουμε να γίνει καλά σύντομα», ανέφερε σε ανάρτησή της η ρεπόρτερ, Ιβον φαν Μπεεκ.

Από μεριάς του ο γενικός διευθυντής της ομάδας  Φρανκ φαν Μόσελβελντ, υποστήριξε στη «NOS» πως ο ποδοσφαιριστής βγήκε από το γήπεδο έχοντας τις αισθήσεις του, ωστόσο δεν καταλάβαινε που βρισκόταν. Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε πως η σύζυγος του παίκτη πήγε άμεσα στο γήπεδο και οι άνθρωποι της ομάδας την πήγαν στα αποδυτήρια για να τον δει. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Μόσελβελντ: «Ο Ετιέν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Είχε τεράστιο αντίκτυπο στους παίκτες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς που ακολούθησαν το πρωτόκολλο και ξεκίνησαν αμέσως την ανάνηψη. Τότε σκεφτήκαμε ότι υπήρχε κάποιο καρδιακό πρόβλημα. Τουλάχιστον τώρα δεν φαίνεται έτσι. Είχε συγκρουστεί με το πόδι ή το γόνατο του Μπρόμπι, στο κεφάλι.

Ο Ετιέν λιποθύμησε. Ο φόβος υπάρχει, αλλά όταν έφυγε από το γήπεδο είχε τις αισθήσεις του. Βρίσκεται στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ανακαλυφθούν σοβαρά πράγματα εκεί.

Ήμουν στα αποδυτήρια με τη γυναίκα του που ήρθε από το σπίτι. Ήταν κι αυτή εκεί. Οι γιατροί έκαναν τη δουλειά τους».