FA Cup: Δύσκολες προκρίσεις για Τότεναμ και Λέστερ - Στην επόμενη φάση και η Σάουθαμπτον
i

Χάρι Κέιν / ©Tottenham

FA Cup: Δύσκολες προκρίσεις για Τότεναμ και Λέστερ - Στην επόμενη φάση και η Σάουθαμπτον

Sportal newsroom 16:32 - 07.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:45 - 20.08.2024

Δύσκολες προκρίσεις πήραν η Τότεναμ και η Λέστερ για το FA Cup, στην επόμενη φάση πέρασε και η Σάουθαμπτον που νίκησε την Κρίσταλ Πάλας.

Δύσκολες προκρίσεις πήραν η Τότεναμ και η Λέστερ για το FA Cup, στην επόμενη φάση πέρασε και η Σάουθαμπτον που κέρδισε εκτός έδρας την Κρίσταλ Πάλας. 

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ 1-0

Το γκολ του Χάρι Κέιν στο 50' ήταν αρκετό για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, η οποία δυσκολεύτηκε να περάσει τη Πόρτσμουθ. Τα «σπιρούνια» είχαν τη κατοχή και τις φάσεις του αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» τη νίκη, με αποτέλεσμα να έχουν το άγχος της ισοφάρισης μέχρι το τέλος. 

Αναζητείται γιατρικό για την Τσέλσι, πιο κοντά στον υποβιβασμό παρά στην έξοδο στην Ευρώπη!
PREMIER LEAGUE

09:44 - 06.01.2023

Αναζητείται γιατρικό για την Τσέλσι, πιο κοντά στον υποβιβασμό παρά στην έξοδο στην Ευρώπη!

Η Τσέλσι γνώρισε ακόμη μία ήττα σε ντέρμπι, ο Γκρέιαμ Πότερ αδυνατεί να βρει τη συνταγή των επιτυχιών, η ψυχολογία βρίσκεται στο ναδίρ και τα πράγματα για την Τσέλσι στραβώνουν όσο ποτέ άλλοτε...

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ-ΛΕΣΤΕΡ 0-1

Στην επόμενη φάση πέρασε και η Λέστερ, η οποία αν και δύσκολα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τζίλιγχαμ. Ο Ιχενάτσο στο 56' έβαλε το μοναδικό τέρμα του αγώνα, το οποίο έδωσε τη πρόκριση στις «αλεπούδες».

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1-2

Στο πρωτάθλημα μπορεί να μην τα πηγαίνει καλά, στο κύπελλο όμως η Σάουθαμπτον συνεχίζει στην επόμενη φάση. Οι «άγιοι» κέρδισαν στο Λονδίνο τη Κρίσταλ Πάλας 2-1 και προκρίθηκαν. Ο Έντουαρντ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά στο 14'. Πριν το ημίχρονο όμως ο Γουόρντ-Πράους ισοφάρισε στο 37', ενώ στο 68' ο Άρμστρονγκ έκανε την ανατροπή για την ομάδα του. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Πρέστον-Χάντερσφιλντ 3-1
Ρέντινγκ-Γουότφορντ 2-0
Τότεναμ-Πόρτσμουθ 1-0
Τζίλιγχαμ-Λέστερ 0-1
Κρίσταλ Πάλας-Σάουθαμπτον 1-2