«Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε Τσέλσι και Άστον Βίλα - Στο... μηδέν «κόλλησαν» Μπρίστολ και Νότιγχαμ
i

©Photo by Vince Mignott/MB Media/Getty Images

«Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε Τσέλσι και Άστον Βίλα - Στο... μηδέν «κόλλησαν» Μπρίστολ και Νότιγχαμ

Δημήτρης Χούπης 23:42 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:20 - 14.08.2024

Σε επαναληπτικούς αγώνες θα πάνε τα παιχνίδια Τσέλσι - Άστον Βίλα και Μπρίστολ Σίτι - Νότιγχαμ Φόρεστ αφού και τα δύο έληξαν χωρίς σκορ (0-0) στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Στο Μπέρμιγχαμ θα λύσουν τις διαφορές τους η Τσέλσι και η Άστον Βίλα με τις ομάδες να έρχονται ισόπαλες 0-0 στο πλαίσιο της φάσης των «32 του Κυπέλλου Αγγλίας. 

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Μπέρμιγχαμ ξεκίνησε δυναμικά χάνοντας σημαντική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με τον Τίλεμανς, αλλά η κεφαλιά του Βέλγου έδιωξε σε κόρνερ ο Πέτροβιτς σε κόρνερ. Δύο λεπτά μετά όμως η Βίλα σκόραρε με τον Ντάγκλας Λουίς αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για χέρι. 

Στη συνέχεια η Τσέλσι είχε τις στιγμές της με τον Μαντουέκε και τον Πάλμερ αλλά σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσαν να βρουν ένα τέρμα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά, με την Άστον Βίλα να χάνει τη μοναδική φάση. Ο Κας βρέθηκε τετ α τετ με τον Πέτροβιτς, αλλά ο τερματοφύλακας των «μπλε» το έβγαλε σε κόρνερ. 

Μπρίστολ Σίτι - Νότιγχαμ Φόρεστ 

Στο «μηδέν»... κόλλησαν η Μπρίστολ Σίτι και η Νότιγχαμ Φόρεστ με το παιχνίδι να λήγει χωρίς σκορ (0-0). 

Το πρώτο μέρος ήταν σχετικά ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους για ένα γκολ. Η Φόρεστ όμως ήταν εκείνη που είχε το μοναδικό σουτ στον στόχο. 

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι είχε αρκετές καλές και από την Μπρίστολ και από τη Φόρεστ. Ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν γκολ με αποτέλεσμα να μείνουν ισόπαλες και το παιχνίδι να οδηγηθεί σε επαναληπτικό. 

Εκείνη τα ορίζει όλα: Η γυναίκα πίσω από τη μεγάλη απόφαση του Κλοπ να αφήσει τη Λίβερπουλ (vids)
PREMIER LEAGUE

15:37 - 26.01.2024

Εκείνη τα ορίζει όλα: Η γυναίκα πίσω από τη μεγάλη απόφαση του Κλοπ να αφήσει τη Λίβερπουλ (vids)

Τα εννέα χρόνια του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ είναι τα μεγαλύτερα που πέρασε ποτέ ως επικεφαλής ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά οι απίστευτοι θρίαμβοι στο «Άνφιλντ» δεν θα είχαν συμβεί χωρίς τη συμμετοχή της συζύγου του, Ούλα Σάντροκ.

Σέφιλντ Γουένζντεϊ - Κόβεντρι 

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του Σέφιλντ Γουένζντεϊ με την Κόβεντρι με τον αγώνα να οδηγείτε σε επανληπτικό. Ο Τορπ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 45ο λεπτό και ο Γκασάμα στο 84' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.