Φαμπιάνο: Είπε όχι σε Αίγυπτο, περιμένει από αλλού και στη… γωνία ο Άρης

Φαμπιάνο: Είπε όχι σε Αίγυπτο, περιμένει από αλλού και στη… γωνία ο Άρης

Αλέξης Σαββόπουλος 14:32 - 21.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:32 - 21.06.2024

Συνεχίζεται το παιχνίδι της υπομονής ανάμεσα στον Άρη και τον Βραζιλιάνο που εξακολουθεί να μην έχει ακόμη επίσημη πρόταση στα νούμερα που θέλει.

Δέκα μέρες πριν από την 1η συγκέντρωση για τη νέα σεζόν και το μεγάλο αγκάθι για τον Άρη παραμένει η παραμονή του Φαμπιάνο και για τις επόμενες δυο σεζόν. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες όπου και συνεχίζει τις διακοπές του και μάλιστα περιμένει και την οικογένειά του και παράλληλα επεξεργάζεται τα σενάρια που αφορούν το μέλλον του. Ο Άρης του έχει δείξει ότι επιθυμεί να ανανεώσει μαζί του αλλά χωρίς να ξεφεύγει από το… ταβάνι του στο οικονομικό που είναι χονδρικά το μισό εκατομμύριο, ρίχνοντας το μπαλάκι στον παίκτη.

Ο Φαμπιάνο είναι προφανές ότι προσπαθεί να κερδίσει λίγο χρόνο ακόμη αφού περιμένει ότι τις επόμενες μέρες θα έχει στα χέρια του προτάσεις από τις χώρες που μπορούν να του δώσουν τα χρήματα που ο ίδιος έχει θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα. Δηλαδή τις 700.000- 750.000 ευρώ. Οι εκπρόσωποί του έχουν εξουσιοδοτήσει ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε τέσσερα πρωταθλήματα (Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Κουβέιτ και Ντουμπάι) και αισιοδοξούν ότι θα υπάρξει σύντομα πρόταση.

Για τον λόγο αυτό, ο παίκτης απέρριψε εσχάτως μια άκρως δελεαστική πρόταση από ομάδα της Αιγύπτου, αφού δεν τον ελκύει η προοπτική εκεί ενώ το όνομά του έχει… συζητηθεί και σε ομάδες της Τουρκίας, με δεδομένο ότι έχει αγωνιστεί εκεί και υπάρχουν σύλλογοι που μπορούν να του εγγυηθούν ένα καλό συμβόλαιο. Προσώρας πάντως ο 32χρονος Βραζιλιάνος δεν έχει κάτι επίσημο στα χέρια του και όσο περνάει ο καιρός και ο παίκτης παραμένει χωρίς πρόταση, τόσο θα αυξάνονται οι ελπίδες του Άρη να τον κρατήσει στο Κλεάνθης Βικελίδης και την επόμενη σεζόν, κάτι που αποτελεί κεντρική επιθυμία και του Μάντζιου.

Άλλωστε ο Αρης, μη έχοντας ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αυτό το καλοκαίρι έχει την άνεση να περιμένει τον Φαμπιάνο για ένα διάστημα ακόμη και μετά να ενεργοποιήσει το Plan B…

Ο Βασίλης Τολιόπουλος στο Sportal: «Ο Άρης έκανε τα πάντα να με κρατήσει - Θέλω Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

11:25 - 21.06.2024

Ο Βασίλης Τολιόπουλος στο Sportal: «Ο Άρης έκανε τα πάντα να με κρατήσει - Θέλω Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική»

Το νέο συμβόλαιο με τον Άρη, η αγάπη του κόσμου, η πρόκληση των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Βασίλης Τολιόπουλος μιλάει στο Sportal για τις εξαιρετικές τελευταίες μέρες, αλλά και τον μεγάλο στόχο που έχει στον ορίζοντα με την Εθνική.