Φαμπιάνο στη ΔΕΘ: «Πήραμε αυτοπεποίθηση και θέλουμε να κερδίσουμε στο ντέρμπι»
i

@arisfc

Φαμπιάνο στη ΔΕΘ: «Πήραμε αυτοπεποίθηση και θέλουμε να κερδίσουμε στο ντέρμπι»

Αλέξης Σαββόπουλος 20:56 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 14.08.2024

Τι δήλωσε ο Βραζιλιάνος στο περιθώριο της επίσκεψης της ποδοσφαιρικής ομάδας στο περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ.

Στο περίπτερο της ΠΑΕ Άρης στη ΔΕΘ βρέθηκε σήμερα το απόγευμα, σύσσωμο το ποδοσφαιτικό τμήμα, μοιράζοντας αυτόγραφα στους φίλους του Άρη και πολλά χαμόγελα. Στο περιθώριο της εκδήλωσης, έκανε δηλώσεις ο Φαμπιάνο που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά αναφέρθηκε στη μεγάλη παρουσία του κόσμου στο περίπτερο της ΠΑΕ: «Είναι μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Είναι ευκαιρία να έρθει η ομάδα πιο κοντά στον κόσμο και τα μικρά παιδιά. Την απολαμβάνουμε και οι ποδοσφαιριστές, δίνουμε χαρά και στα μικρά παιδιά». Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος ππυ περιλαμβάνει καιτο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τόνισε:

«Είναι το ντέρμπι της πόλης. Ξέρουμε τη σημασία, τι θα αντιμετωπίσουμε. Κερδίσαμε στο τελευταίο παιχνίδι, πήραμε αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να κερδίσουμε. Είχαμε χρόνο να δουλέψουμε μέσα στη διακοπή».

Σε ερώτηση που του έγινε για πιθανή ανανέωση του συμβολαίου του απέφυγε να απαντήσει: «Δεν είναι η στιγμή γι’αυτό. Τώρα υπάρχει ένα ντέρμπι μπροστά. Δουλεύουμε σκληρά γι’αυτό. Ρίχνουμε εκεί τη συγκέντρωση μας».

Τέλος για το ότι έχει σκοράρει φέτος τρία γκολ και αν είναι έτοιμος να σκοράρει και ένα τέταρτο την Κυριακή: «Θα είναι πολύ σημαντικό. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι πάνω από το 100%. Πάντα μου αρέσει να σκοράρω, όταν μου δίνεται η ευκαιρία».