Φαμπιάνο: Το τριπλό όχι στην Κύπρο, η αναμονή για Αραβία και στο… βάθος ο Άρης
i

Κουέστα©intime

Φαμπιάνο: Το τριπλό όχι στην Κύπρο, η αναμονή για Αραβία και στο… βάθος ο Άρης

Το Sportal αναλύει τα δεδομένα στην περίπτωση, της ούτως ή άλλως, δύσκολης εξ αρχής ανανέωσης με τον Βραζιλιάνο στόπερ, μετά την παραμονή του Κουέστα.

Ο Άρης έκλεισε και σχετικά γρήγορα το ένα μέτωπο των ανανεώσεων με την παραμονή του Χούλιαν Κουέστα και τηρεί πλέον μια στάση αναμονής στο άλλο, που εξαρχής ήταν και πιο δύσκολο, αυτό της παραμονής και του Φαμπιάνο. Έχοντας ξεκαθαρίσει στον παίκτη από καιρό τις προθέσεις του, το club παίρνει συνειδητά πλέον τις αποστάσεις του σε μια κίνηση ξεκάθαρης τακτικής. Αυτή τη στιγμή γνωρίζει ότι ο Βραζιλιάνος έχει βγει στην αγορά αναζητώντας ένα συμβόλαιο με πολύ καλύτερα χρήματα από τις 450.000 ευρώ που έπαιρνε στον Άρη τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και… περιμένει στη γωνία στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει.

Ήδη ο Φαμπιάνο έχει απορρίψει τρεις προτάσεις από την Κύπρο από ομάδες που τον πλησίασαν. Πρόκειται για τις Ομόνοια, Άρη Λεμεσού και ΑΠΟΕΛ των οποίων οι προτάσεις ήταν λίγο πιο χαμηλές σε σχέση με τα χρήματα που του έδινε ο Άρης και στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να ελκύουν τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με όσα αφήνουν να εννοηθεί οι εκπρόσωποί του, Σαουδική Αραβία και Κατάρ είναι οι χώρες στις οποίες ο παίκτης έχει προταθεί και μέσα στο μήνα, θεωρούν ότι θα υπάρξει και πρόταση, κοντά στα χρήματα που θέλει ο 32χρονος στόπερ, αφού αυτό θα είναι πιθανότατα το τελευταίο του καλό συμβόλαιο και θέλει να εξαργυρώσει την καλή σεζόν που έκανε με τον Άρη. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τα όσα κατά καιρούς έχουν ακουστεί, ο Φαμπιάνο δεν έχει δεχθεί την παραμικρή κρούση από ελληνική ομάδα του Big 5 και ούτε η Τουρκία στην οποία έχει αγωνιστεί, αποτελεί επιλογή για τον ίδιο.

Ο Άρης έχοντας στο ρόστερ του Μπράμπετς, Ρόουζ και Βέλεθ δεν καίγεται να κλείσει άμεσα την τετράδα των στόπερ (παρότι έχει ξεκινήσει την αναζήτηση πιθανών διαδόχων του Φαμπιάνο) και θα περιμένει μέσα στο μήνα τις εξελίξεις με τον Βραζιλιάνο, θεωρώντας ότι υπάρχουν ακόμη ελπίδες παραμονής, έστω και αν αυτή τη στιγμή, δεν μοιάζουν αρκετές.