Συγκλονιστική εξομολόγηση πρώην συμπαίκτη του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Συνηθίζαμε να τρώμε τα αποφάγια από τα McDonald's»

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©PrtScr

Συγκλονιστική εξομολόγηση πρώην συμπαίκτη του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Συνηθίζαμε να τρώμε τα αποφάγια από τα McDonald's»

Δημήτρης Χούπης 13:56 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:38 - 14.08.2024

Ένας πρώην συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Φάμπιο Πάιμ, σε συνέντευξή του στη Sun ανέφερε ότι οι δυο τους για ένα διάστημα συνήθιζαν να τρώνε τα αποφάγια από τα McDonald's.

Ο Κριστιάνo Ρονάλντο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ενώ για αρκετούς είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών. Η καριέρα του είναι αρκετά «πλούσια» έχοντας αγωνιστεί στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους

Τον τελευταίο χρόνο όμως πήρε την απόφαση να πάρει μεταγραφή στην Αλ Νασρ, στην οποία συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Δηλαδή να σκοράρει ανελλιπώς. Ωστόσο ο Πορτογάλος σταρ δεν τα βρήκε όλα έτοιμα στη ζωή του. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη Sun ένας πρώην συμπαίκτης του στη Σπόρτινγκ, ο Φάμπιο Πάιμ, οι δυο τους για ένα διάστημα πέρασαν μια δύσκολη περίοδο στη ζωή τους. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να φάνε τα αποφάγια από τα McDonald's. 

«Όταν παίζαμε στη Σπόρτινγκ και ζούσαμε στην ακαδημία, μέναμε μέσα στο γήπεδο. Το βράδυ συνηθίζαμε να πηγαίνουμε στα McDonald's και να παίρνουμε τα μπέργκερ που δεν οι άλλοι δεν ήθελαν, γιατί δεν ήταν τόσο καλά για να πωληθούν. Ήμασταν κάθε βράδυ εκεί για τα μπέργκερ», ανέφερε αρχικά. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον εαυτό του ως ποδοσφαιριστή, λέγοντας ότι αν είχε την ίδια αφοσίωση με τον Ρονάλντο θα γινόταν καλύτερος από αυτόν. Ενώ τόνισε ότι μόνο στην τεχνική ήταν καλύτερος, αφού ο ίδιος χαρακτηρίζεται ως ένας μικρός Ροναλντίνιο

«Ο Κριστιάνο με όλη την προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά έφτασε στο επίπεδο που αξίζει. Αλλά, όταν έπαιζα εγώ, αν έκανα την ίδια προσπάθεια και είχα την ίδια αφοσίωση, θα ήμουν καλύτερος από αυτόν. Αν μιλήσω για την τεχνική, ήμουν καλύτερος. Ήμουν ένας μικρός Ροναλντίνιο. Αλλά μπορούμε να δούμε ότι η τεχνική δεν είναι αυτό που μας οδηγεί σε οπουδήποτε».