Φαν Μπόμελ: «Η ΑΕΚ έχει εμπειρία στην Ευρώπη, είχαμε χάσει 3-0 στην προετοιμασία»
i

© Photo by Isosport/MB Media/Getty Images

Φαν Μπόμελ: «Η ΑΕΚ έχει εμπειρία στην Ευρώπη, είχαμε χάσει 3-0 στην προετοιμασία»

Sportal newsroom 18:44 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 14.08.2024

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ μίλησε ο προπονητής της Αντβέρπ και πρώην αστέρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Μαρκ Φαν Μπόμελ, ο οποίος υποστήριξε πως η Ένωση έχει μεγαλύτερη εμπειρία στην Ευρώπη.

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Αμβέρσα με στόχο να πετύχει μία ακόμα πρόκριση, πολύ πιο σημαντική από την προηγούμενη. Η Ένωση έχει στόχο να κάνει το πρώτο βήμα στα playoffs του UEFA Champions League και εν τέλει να πετάξει εκτός διοργάνωσης την Αντβέρπ, για να βρεθεί στους ομίλους. Για το παιχνίδι μίλησε ο προπονητής των Βέλγων, Μαρκ Φαν Μπόμελ, ο οποίος υποστήριξε πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φαν Μπόμελ:

Για την ΑΕΚ: «Θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Έχει εμπειρία στην Ευρώπη και είχαμε γνωρίσει την ήττα με 3-0 στην προετοιμασία. Δεν ήταν ακόμα έτοιμοι, ούτε εμείς ήμασταν τότε. Αλλά από την πλευρά μας θέλουμε να πετύχουμε την πρόκριση. 

Όταν ξεκινάγαμε πέρυσι αυτό εδώ ήταν πολύ μακριά, δεν είχαμε καταφέρει να προκριθούμε στο Conference League. Τώρα το Europa League αποτελεί ένα δίχτυ ασφαλείας για μας, όμως δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε. Το να παίξουμε στο Champions League είναι κάτι που κανείς δεν περίμενε Πόσο φανταστικό θα είναι κάτι τέτοιο;».

Για αν είναι μειονέκτημα για την Αντβέρπ το γεγονός ότι δίνει το πρώτο ματς στην έδρα της: «Σύμφωνα με τη στατιστική δεν παίζει ρόλο. Αν και αυτά δεν λένε απολύτως τίποτα γι' αυτό το παιχνίδι».

Για την απώλεια του Άβιλα που πηγαίνει στον Άγιαξ: «Σίγουρα ενοχλεί το γεγονός ότι πρέπει να προσαρμοστούμε σχετικά αργά, αλλά από την άλλη αυτό είναι το καλό σε σχέση με την περασμένη σεζόν, ότι δηλαδή είχαμε τη δυνατότητα να πουλήσουμε και τον Άβιλα και τον Πάτσο για καλά χρήματα.

Κούγιας: «Δημοσιογραφικά σκουπίδια πανηγυρίζουν για δήθεν παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας της ΑΕΚ - Ψευδής η είδηση»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

16:18 - 21.08.2023

Κούγιας: «Δημοσιογραφικά σκουπίδια πανηγυρίζουν για δήθεν παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας της ΑΕΚ - Ψευδής η είδηση»

Μέσω αιχμηρής τοποθέτησης, ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε σκουπίδια ορισμένους δημοσιογράφους, για το γεγονός πως πανηγύριζαν για την παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας της ΑΕΚ στην δίκη των 105 χούλιγκανς.

Δεν είμαστε ακόμα σε φάση να μπορούμε να πούμε όχι σε τέτοια ποσά. Αλλά δεν μας αγχώνει αυτό. Για το Βέλγιο αυτά τα ποσά είναι μεγάλα, στην Ευρώπη δίνονται ακόμα μεγαλύτερα. Σίγουρα θα μας λείψουν οι ικανότητες του Γκάστον».