Κατακεραύνωσε τον συμπαίκτη του, Ντε Λιχτ ο Φαν Ντάικ: «Πρέπει να μάθει από τα λάθη, το υψηλό επίπεδο σε τιμωρεί»

Βέρτζιλ Φαν Ντάικ

i

PrtScr

Κατακεραύνωσε τον συμπαίκτη του, Ντε Λιχτ ο Φαν Ντάικ: «Πρέπει να μάθει από τα λάθη, το υψηλό επίπεδο σε τιμωρεί»

Κώστας Τόπας 12:56 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 11.09.2024

Ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Ντε Λιχτ στο ματς με τη Γερμανία, με τον αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δέχεται σκληρή κριτική τόσο από τον συμπατριώτη του όσο κι από τον αγγλικό Τύπο.

Η ενότητα που έδειξαν οι «οράνιε» στην προθέρμανση πριν από τον αγώνα με τη Γερμανία εξατμίστηκε λίγο μετά το τέλος του αγώνα. Η συνέντευξη του αρχηγού της Ολλανδίας, Βέρτζιλ Φαν Ντάικ μετά τον αγώνα έδειξε ότι ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ δεν ήταν πολύ ευχαριστημένος με τον ρόλο που έπαιξε ο συμπαίκτης του στην άμυνα, Ματέους Ντε Λιχτ.

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να μάθεις από τα λάθη. Ήταν μια συγκεκριμένη στιγμή, αλλά στο υψηλότερο επίπεδο αυτές οι καταστάσεις σε τιμωρούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φαν Ντάικ.

Στην αντεπίθεση ο Μπέργκβαϊν για Κούμαν: «Δεν θέλω να ξαναπαίξω στην Ολλανδία όσο είναι αυτός εκεί»
NATIONS LEAGUE

12:38 - 06.09.2024

Στην αντεπίθεση ο Μπέργκβαϊν για Κούμαν: «Δεν θέλω να ξαναπαίξω στην Ολλανδία όσο είναι αυτός εκεί»

Ο Στίβεν Μπέργκβαϊν μετά την «επίθεση» που δέχθηκε από τον Ρόναλντ Κούμαν, δεν δίστασε να κρίνει δημόσια τον προπονητή της εθνικής Ολλανδίας, τονίζοντας ότι όσο είναι εκείνος στην τεχνική ηγεσία, δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά με την εθνική του ομάδα

Και με αυτόν τον τρόπο, ο Ντε Λιχτ μετατράπηκε από συμπαίκτης σε... αντίπαλό του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από έναν αγγλικό Τύπο που τονίζει τα λόγια του αμυντικού της Λίβερπουλ ως μάθημα για έναν νεοφερμένο στη Premier League.

«Θα προτιμούσα να κρατήσω τον Ντε Λιχτ στο γήπεδο, αλλά φαίνεται ότι είναι τώρα σε μια περίοδο που όλα του τα λάθη τιμωρούνται. Του έδωσα μια νέα ευκαιρία σήμερα, αλλά τελικά τον προστάτεψα αποβάλλοντάς τον το γήπεδο», αναγνώρισε ο Κούμαν, μετά από την αναμέτρηση με τη Γερμανία η οποία έληξε 2-2.

Στα 25 του πλέον, ο Ντε Λιχτ, έχοντας περάσει ήδη από τον Άγιαξ, τη Γιουβέντους, την Μπάγερν και τώρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν έχει δείξει τις δυνατότητες που του περιμένουν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!